Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

evdeyim bugün bütün gün  ;D

şinasi

Kayın biradarin inşaatıyla uğraşacağım.

3,14

--> Bugün bütün gün Almancax'tayim...

Dermisimmmm... ;D Ev isi yaptiracak annem yaaa  offoff:) yaril:)

mub@rek

Tatil' i degerlendiriyorum, Es' imle görüsüyorum bol bol. Birlikte bazi planlar yapiyoruz. Alinacak birseyler var di onlari almasi icin havale yaptim az önce. Öyle iste. :D

...mystery...

almancax ve edebiyat testi... :haha:

şinasi

Bu gün kandil.Gereken şeyleri yapmaya çalışacağım.

NİLSENAM

daha ne yapacağıma karar vermedim

şinasi

Bu gün bütün gün evdeyim.

3,14

...mystery...

hmm... heeemmm....uuuuuww.... düşünüyoruuumm....bulamadım bişey... :) heralde yine FR falan çalışırım sınav varda yarın... yaril:) nerdeyse 10.sunu yapıcak... yaril:)

mub@rek

10.Mart.2009 güzel bir gün olacak insAllah, Fabrikada isler var. Onlar bittiginde birkac kendi isim var sonrada aksam olur zaten eve gelirim. İlk firsatta Es' imi ariyacagim sesini duymak istiyorum degilse fazla güzel gitmiyor gün.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 10, 2009, 01:27:18 ÖÖ10.Mart.2009 güzel bir gün olacak insAllah, Fabrikada isler var. Onlar bittiginde birkac kendi isim var sonrada aksam olur zaten eve gelirim. İlk firsatta Es' imi ariyacagim sesini duymak istiyorum degilse fazla güzel gitmiyor gün.

alkis:) alkis:)

...mystery...

ders çalışabilirim belki... :haha:

mub@rek

Sinirliyim, ben bazi konularda doldugumda hep yaptigim seyi yapicam birazdan ceketimi giyip atlayip arabaya cikicam disariya. Kafamin dagilmasi gerek degilse rahat edemem..

şinasi

Bilet almaya gittim. şimdiden sonra burdayım.

NİLSENAM

...mystery...

almancax'tayım bide biraz ders çalışıcam müzik dinlicem... yuppi:) :-[