Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dershane sınavına giricem...İstanbul'a gidicem...ödev yapıcam...arkadaşımla msn'de konuşucam...dizi izlicem..youtube'da vakit geçiricem veee tabiki almancax ve facebook'ta olucam... :haha: (bayada işim varmış ;D )

mub@rek

Ohoo bir sürü isim var daha..

şinasi

Dostlarımı ziyaret edeceğim.

gece

Sabahtan yani üc saat  sonra disrida olucam ve ögelene kadar disardayim, insAllah uyuklamam
calisirken  :haha: 13: 30 dan sonra firsat bulursam burda olurum heral  :-\

...mystery...

ders çalışıcam yarın (klasik) bir sınavım var ama bu sefer ciddi olanı... ;D edebiyat ödevini yapmam lazım... :) hmmm bide Reading var :-\ hikaye yazıcam yazmak bişey değilde hikayeyi yazmaktan önce ne yazıcağım gerek bana... :haha: aklıma bişey gelmiyo... ;D

mub@rek

Cok mutluyum, tadini cikaricam.  alkis:)

şinasi

pazara gideceğim,odun kıracağım sonrada Almancax'tayım.

zeytin

kuzenimle gezcem gezcem gezcem alışveriş yapcam sonrada ya amcamda ya halamda yada babannemde kalcam  ;D

...mystery...

ders çalışıcam muhtemelen ;D

NİLSENAM

mub@rek

İsler var yapmam gereken, aslinda günlük belirli isler bunlar ama olsun. Belirli bir düzenin disina cikinca aksamalar olabiliyor.
Telefonda Es' imle konusmam gerek, bir kac sey vardi alacagimiz onlari sorucam. :) Sonrada zati evde zaman gecer.

zeytin

NİLSENAM

kuaföre gidecem,sonra arkadaşlarla yemeğe çıkıcaz,daha sonra arkadaşımın doğum günü partisi var eğlenmeye gidecez  alkis:) alkis:)

...mystery...

ders çalışıcam... :) aslında yarın okulda ders yok sinemaya gidicez... hahha... ;D ama ben yinede çalışıyım alkis:)

şinasi

Çarşıya çıkacağım.Çok işim var.

NİLSENAM

bu yorgun halimle ne yapacam bilmiyorum,ama arkadaşlarla gezmaya çıkabilirim ;D ;D

...mystery...

matematik çalışıcam azıcık... ::)