Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

bugun evde yatacagim ,almancaxla hasir nesir olacagim,aksam uzeri de arkadaslar gelecek ve cig kofte yapacagim...

almancax sakinleride davetlidir.gelebilen olursa beklerim ,adres münih... :laugh:

purjuu

bugün ödev yapacağım test çözeceğim ve uyuyacağım... :angel:

...mystery...

;D ;D ;D bugünümü,yarınımı ve bütün hayatımı ingilizce ödevlerine adıcam.... ;D
anlaşıldığı gibi ingilizce ödevlerini yapıcam,fransızca çalışıcam(bunu yapamayadabilirim ;D ) ve ALMANCAX'ta takılıcam... dance:)

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 08, 2008, 04:49:09 ÖS;D ;D ;D bugünümü,yarınımı ve bütün hayatımı ingilizce ödevlerine adıcam.... ;D
anlaşıldığı gibi ingilizce ödevlerini yapıcam,fransızca çalışıcam(bunu yapamayadabilirim ;D ) ve ALMANCAX'ta takılıcam... dance:)
bence ingilizceyi öğrenmeye bak...ben sevmezdim ingilizceyi zorla öğrendim ama unuttum çok bişey hatırlamıyorum ama işine yarar yani sakın boşverme!!

...mystery...

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 08, 2008, 07:06:08 ÖSbence ingilizceyi öğrenmeye bak...ben sevmezdim ingilizceyi zorla öğrendim ama unuttum çok bişey hatırlamıyorum ama işine yarar yani sakın boşverme!!
boşvermiyorum ama çok sıkıcı... :-\ neyse ben ödevimi yaptım biraz bitti gibi şimdi eğlenicem.. dance:)

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 08, 2008, 08:27:58 ÖSboşvermiyorum ama çok sıkıcı... :-\ neyse ben ödevimi yaptım biraz bitti gibi şimdi eğlenicem.. dance:)
biliyorum sıkıcı... ;D ama olsun... :) bak yapmışsın ödevi aferin.. okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 09, 2008, 03:41:41 ÖSbiliyorum sıkıcı... ;D ama olsun... :) bak yapmışsın ödevi aferin.. okey:)
ohooooooooo...çoktan bitti o.. dance:)

...mystery...

bu arada ben bugün napıcam?? ::) Ankaraya gidicem Allah izin verirse... :angel:

SEVGI-40

biraz burda dolasop sabaha kadar der caliscam  :'(

esma 41

Aşil

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 10, 2008, 02:25:42 ÖÖfazla yatma,tembellesirsin sonra? :laugh:

Yok ya bana 5 saat uyku yetiyor , Almancax sag olsun.  ;D

Aşil

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 10, 2008, 02:29:32 ÖÖYok ya bana 5 saat uyku yetiyor , Almancax sag olsun.  ;D

sen calismiyormusun? nasil dayaniyorsun 5 saat, kolige...

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 10, 2008, 02:32:31 ÖÖsen calismiyormusun? nasil dayaniyorsun 5 saat, kolige...

Calisiyorum .
Ama kendimi (zorla ) alistirdim.  :)

Simdilik yetiyor bakalim ... hayirlisi  ;D

Aşil

gunduz iste mesai,aksam almancax`da mesai.isin zor valla ne deyim.. :laugh:

esma 41

esma derler adina
Hergün girer Almancax a
Söyle asil söyle ona
Dogru gitsin yatagina ...  ;D

Aşil

maniyi yazdin yanlis yere,