Bildiginiz ;Ilginc ve guzel Tatil yerleri ve fotograflari;Ilginc tatil anilari..

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 04:04:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bişey değil utanan:)  biz buraya gitmedik ama giden tanıdıklarımız var bu senede oraya gidicez inşAllah yuppi:)

zeytin

hesaplamalarımı yaptım kalabilirim orda kalmak için günlüğümü çıkarcam diye saçımı supürge etmiiycem  ;D

...mystery...

Aşil

f_tuba26

Aşil

bu teknelerden biriyle burada  cay gezisine cikmistim .süperdi ,bir molada caya atlayip yuzeyim dedim girmemle cikmam bir oldu.su resmen buz gibiydi. :laugh:

purjuu

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 19, 2008, 03:15:51 ÖSbu teknelerden biriyle burada  cay gezisine cikmistim .süperdi ,bir molada caya atlayip yuzeyim dedim girmemle cikmam bir oldu.su resmen buz gibiydi. :laugh:
:haha: ayyy çok güldüm.... ;D ;D

bu resimlerde çok güzelmiş Aşil... okey:)

...mystery...

ben birazdan bir yer daha yollucam orası süperdi bu yaz gittim... ;D ama adını hatırlayamıyorum... funny:) hatırlayınca yollucam... :haha:

...mystery...

...mystery...

Le Chateau De Prestige

Ultra Herşey Dahil

PLAJ: Denize 50 m. mesafede.
BÜYÜKLÜK: 80.000 m2 alana kurulu 462 odalı bir tesistir.

Tesiste, 4.000 m² alan üzerine dağılmış açık havuzlar, bir köşesinden diğer köşesine kadar uzanıyor. Hareketli, kaydıraklı, şelaleli havuzları ve yeşil doğal ortamı ile farklı ve eğlenceli bir tatil sunuyor.

GENEL UYARILAR: Tesis, sadece bay olarak alınan rezervasyonları kabul etmiyor. A la carte restoranlar rezervasyonlu ve ücretli.

Servis Programı:
08:00-10:00 Kahvaltı,açık büfe
10:00-11:00 Geç Kahvaltı, açık büfe
12:00-14:00 Öğle yemeği,açık büfe
15:00-16:00 Snack İkramlar
15:30-17:00 Beş Çayı-Kuru pasta ve kek
19:00-21:00 Akşam Yemeği, açık büfe
23:30-01:00 Gece snacks

A LA CARTE RESTORANLAR:
Fransız A la carte restaurant, Fransız Mutfağı
Türk A la carte restaurant, Türk Mutfağı
Çin japon A la carte restaurant,Çin ,Japon Mutfağı
Özel A la carte restaurant
İtalyan A la carte restaurant,İtalyan Mutfağı

Yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-05:00 arası ücretsiz(belirlenen barlarda). A la carte restaurantlar 19:00-21:30 arası rezervasyonlu ücretli.

HAVUZLAR
Açık yüzme havuzu:
Tesisin 4000m2 ana havuzu -313m2 lik yarı olimpik -260m2 kaydıraklı havuz -60 m2 lik çocuk havuzu mevcuttur. (Toplam 3 adet)
Kapalı yüzme havuzu:
Tesiste 160m2 lik kapalı havuz- 110 m2lik thalasso havuzu -60m2 kapalı çocuk havuzu mevcuttur (Toplam 2 adet )
Kaydırak:
Tesiste su kaydırağı mevcuttur Tesiste aquapark da mevcuttur (Toplam 7 adet)

SPA/WELLNESS/SAĞLIK
Doktor var.

SPOR
Tesiste basketbol, voleybol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Tenis kortu aydınlatması ve ekipmanları ücret karşılığı otelden temin edilebiliyor.

ANİMASYON VE EĞLENCE
Tesiste soft animasyon mevcut olup animasyonlar, enternasyonel şovlar şeklinde sergileniyor.   

HAVUZLAR
Çocuk açık havuzu:
Tesiste çocuk için açık havuz bulunmaktadır (Toplam 2 adet)
Çocuk kapalı havuzu:
Tesiste çocuk için kapalı havuz bulunmamaktadır
Çocuk kaydırak:
Tesiste çocuk için su kaydırağı bulunmaktadır (Toplam 1adet )

4-12 yaş arası çocuklar için çocuk oyun yeri, çocuk animasyonu ve Mini Club mevcut.

Tesisteki oda alternatifleri: Deniz tarafı oda, Dublex oda, Kara tarafı oda, Aile Odası

...mystery...

purjuu

burası çok güzel ama o kapalı havuz çok soğuk...... ;D bir atlamıştım buz gibiydi.... :-\ güneşi çok az görüyor bide alt taraflarda...zaten orası soğuk bide güneşi az görünce kimsede girmiyodu kapalı havuza üstüne yüzülmeyince vücut ısısıylada ısınmıyodu buz gibiydi....eğer üşümeyi seviyosanız o sıcakta serinleme ihtiyacı hissediyosanız bu kapalı havuz ideal iliklerinize kadar donar buz tutarsınız... dance:)

ATAAN

Peru'da Mapichu isminde antik bir şehir, gerçekten sizinde söylediğiniz gibi masal gibi bir yer

gece

Sanirim siz gördünüz bu antik sehri gercekten masl gibi umarim bir gün bende görebilirim
ayrica paylasiminiz icin Tesekkürler .
Baska resimler varmi bu masal sehirle ilgili ?
 :)