Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

Kızım yavaş yeee bilgisayar  kaçmıyo sonra karnım ağrıyo diye nazlanma seni nazlandırmam ekmek yemesene diyorum sana  offoff:) offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 02, 2009, 08:41:44 ÖSKızım yavaş yeee bilgisayar  kaçmıyo sonra karnım ağrıyo diye nazlanma seni nazlandırmam ekmek yemesene diyorum sana  offoff:) offoff:)
yaril:) yaril:)

...mystery...

şinasi

Bütün gün tv nin hanıma ve çocuklara ait olmasına rağmen.Akşam haberlerde hanımın 'Haber haber haber ay bıktık senin şu haberlerinden'' demesine tahammül edemiyorum.

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 03, 2009, 02:54:22 ÖSBütün gün tv nin hanıma ve çocuklara ait olmasına rağmen.Akşam haberlerde hanımın 'Haber haber haber ay bıktık senin şu haberlerinden'' demesine tahammül edemiyorum.
aynı anneannem ama dedem bütün gün haber seyrediyo son ses ve bişey soruyosun haberi olmuyo anneannemde haklı olarak kızıyo... yaril:) yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 04:58:40 ÖSaynı anneannem ama dedem bütün gün haber seyrediyo son ses ve bişey soruyosun haberi olmuyo anneannemde haklı olarak kızıyo... yaril:) yaril:)

--> :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Besteee işleri bitirmeden oturma demedimmi sana açma şu tv yi sonra başından kalkmıyosun benide kandırıyosunnnnnnnnn nededim sana heyy kime diyorum kalk hadiii offoff:) offoff:) offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 05:15:14 ÖSBesteee işleri bitirmeden oturma demedimmi sana açma şu tv yi sonra başından kalkmıyosun benide kandırıyosunnnnnnnnn nededim sana heyy kime diyorum kalk hadiii offoff:)
yaril:) yaril:) tanıdık... ;D

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 03, 2009, 05:15:14 ÖSBesteee işleri bitirmeden oturma demedimmi sana açma şu tv yi sonra başından kalkmıyosun benide kandırıyosunnnnnnnnn nededim sana heyy kime diyorum kalk hadiii offoff:) offoff:) offoff:)

--> :haha: