Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 20, 2008, 10:02:46 ÖSben tam televizyon izlerken bir yandan da kanepeye kıvrılmış olduğum an annemin sena hadi kalk yatağına sözünü her 3 saniyede bir tekrar etmesine sinir olurum offoff:) offoff:) offoff:) sanki duymadım yaaa
evet yaaa bende çok sinir olurum ona... ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 21, 2008, 06:42:20 ÖSyaaa zamanında beni dinlememiştin
kime çektin sen bilmem ki

offoff:) offoff:) offoff:)

işte bunlar çok sık duyguğum ama nefret ettiğim sözler
haha evet yaa.... ;D

Tolga55

Yada Birseyle Ugrasirsiniz Sonra Anneniz Gelir Yemek Hazir Hadi annne 1 dk dersiniz yemek hazirr hadi sofraya arkdasin dedi gibi her 3 saniye de :D::D  

Senosh_K

demek yalnız değilmişim ben sadece benim annemde var bu huy diye düşünüyordum da...

yeliz55

iyiki söylemişim arkadaşlar bütün almancax sinir oluyomuş bu söze sizinle aynı fikri paylaşmak mutlu etti beni :)

...mystery...

ben yokken neler konuşmuşsunuz böyle ben senin bildiğin kızlardan değilim :haha: çok güldüm yaaa... yaril:) okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: yeliz55 - Kasım 21, 2008, 07:46:07 ÖSiyiki söylemişim arkadaşlar bütün almancax sinir oluyomuş bu söze sizinle aynı fikri paylaşmak mutlu etti beni :)
:) :) bende o lafa sinir olurum ama çok aşırı değil.... :haha:

...mystery...

Tolga55

yeliz bende samsunluyumda söyle sori sorim senin tanidin samsunlualrda samsunluyam peck tatliyam diyormu ben onada sinir oluyom :D

...mystery...

samsunluyam pek tatlıyam.... ;D :haha:

adanalıyık Allah'ın adamıyık gibi bişey olmuş bu yaa.... yaril:) ama güzel olmuş bence... okey:)

yeliz55

Senosh_K

birde böyle karadenizli lafı geçtiğinde uy uşağum deniyor hemen. ama onlar öyle konuşmuyorlar ki
amma çok sinir olduğum şey varmış bee...

...mystery...

yeliz55

ama tolga samsunlularda tatlı oluo şimdi haklarını yeme

Tolga55

evet yeliz orda hacklisin samsunlular beck tatli esimde samsunlu bende o yüzden bir proplem yok :D

yeliz55

:) ne güzel  eşinde tatlıdır o zaman bu arada samsunlular uyyy uşağım die konuşmaz arkadaşlar trabzon rize oradakiler konuşur