Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

evet o bana çok oluyordu artık söylemiyorlar küçüksün felan diye ama büyük olmak da o kadar da güzel değil yani ama anlamazsın şimdi canım inan bana senden çok büyük değilim ama 1 sene de farkediyor herşey gerçekleri anlamak için bi sene yetiyor ve artıyor bile  ;)

Senosh_K

şuan bana iyi birşey gibi geliyor büyük olmak çünkü birine birşey söylediğimde duymuyorlar bile ama büyükler söylediğinde emredersin (bu ailem için geçerli değil market-alışveriş için ) tickoff:) tickoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 01, 2008, 05:02:40 ÖS
şuan bana iyi birşey gibi geliyor büyük olmak çünkü birine birşey söylediğimde duymuyorlar bile ama büyükler söylediğinde emredersin (bu ailem için geçerli değil market-alışveriş için ) tickoff:) tickoff:)

:haha: küçükler bir de şeyden şikayet ederler yani ben küçükken ilçede oturuyorduk küçük bi yerdi otobüs falan yoktu da şimdi büyük yerlede oturan çocukların şikayeti bu : beni kaldırıp yerine başkalarını oturtuyorla falan ;D :haha: yazık yaaa  :haha:

Senosh_K

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 01, 2008, 05:04:41 ÖS
:haha: küçükler bir de şeyden şikayet ederler yani ben küçükken ilçede oturuyorduk küçük bi yerdi otobüs falan yoktu da şimdi büyük yerlede oturan çocukların şikayeti bu : beni kaldırıp yerine başkalarını oturtuyorla falan ;D :haha: yazık yaaa  :haha:

ben öyle birşeye maruz kalmamak için en köşeye oturuyorum ve burnumu cama yapıştırıyorum.çok etkili sizde deneyin kur;) kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 01, 2008, 05:06:25 ÖS
ben öyle birşeye maruz kalmamak için en köşeye oturuyorum ve burnumu cama yapıştırıyorum.çok etkili sizde deneyin kur;) kur;)
ben direk uyuyorum... kur;)

Senosh_K

ohwww o dahada etkiliymişşşş ama işin ucunda yanlış yere gitme te varrr :haha: :haha:

dielosch

yok beni hiç kaldırmadılar genellikle Büş'ü kaldırıyorlardı  :haha:

...mystery...

sen daha yatmadınmı denmesine sinir oluyorum tickoff:)

mesela şimdi arkadan söylüyo canım anneannem... :haha:

Kasus

Anne komm maaal! Bu cümleyi ortanca kizim yatmaya gittikten hemen sonra söylüyor herrr aksam.  offoff:)

esma 41

Alıntı yapılan: Kasus - Aralık 02, 2008, 12:26:25 ÖÖ
Anne komm maaal! Bu cümleyi ortanca kizim yatmaya gittikten hemen sonra söylüyor herrr aksam.  offoff:)

;D ;D

Eee siz cevap olarak ne veriyorsunuz ?

Merak ettim simdi ?  ;D

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 02, 2008, 12:42:15 ÖÖ
;D ;D

Merak ettim simdi ?  ;D

--> Cok merak iyi degildir aslinda ama, Tante'm merak edince ben de merak ettim dogrusu... ;D Tante hatirladin degil mi? Sen benim Tante'msin ya öyle kall :'(

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 02, 2008, 01:20:44 ÖÖ
--> Cok merak iyi degildir aslinda ama, Tante'm merak edince ben de merak ettim dogrusu... ;D Tante hatirladin degil mi? Sen benim Tante'msin ya öyle kall :'(

Tamam hadi , tanten kalayim bari.
Ben ablaliktan ve kardeslikten istifade ediyorum.

Sevgili yegenim 3,14  :)

Kasus

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 02, 2008, 12:42:15 ÖÖ
;D ;D

Merak ettim simdi ?  ;D

Merak ettiyseniz cevap vereyim. O komm mal diyor bende ich komme gleich  :zopa: diyorum.
Yok saka bir yana her aksam cileden cikiyorum. Güzellikle yattiysa gidiyorum, zorla yattiysa gitmiyorum.

esma 41

Senosh_K

ya birşey sorsam kızmazsınız değil mi bu komm mal ne demek utanan:)

dielosch