sevgi nedir?

Başlatan zeytin, Kasım 10, 2008, 04:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şinasi

3,14

...mystery...

3,14

--> AşK

GÜPE GÜNDÜZ DÜşLER YAşARSINIZ, ZİFİRİ KARANLIKLAR GÜNEşE DÖNÜşÜR AşK OLUNCA ÂşIK OLUNCA… şARKILAR YÜKSELİR İÇİMİZDEN, BAZEN ACILI BİR MELODİYLE SOKAK ORTASINDA KALAKALIRSINIZ, AĞLAMAK UTANILASI DEĞİLDİR, SAKLAMAZSINIZ, DURUP MÜZİĞE KARIşIR AĞLARSINIZ, YANINIZDAN GEÇİP GİDER GÖRÜNTÜLER, SADE ONUN GÖZLERİ VE GÖZYAşI GÖRÜNÜR OLUR.

YANINIZDAYSA SEVGİLİ MÜZİKLERİN NEşELİSİ TAKILIR, SARAR HER TARAFINIZI KEYİF MUTLULUKLA GÖZLERİNİN İÇİNE BAKAR TEKRAR TEKRAR FISILDARSINIZ SEVDİĞİNİZİ, O VARSA HER MÜZİK NEşEDİR.

AşK OLMASAYDI HANGİ MÜZİK İÇİNİZİ KANATIRDI VE HANGİ MÜZİK DANS ETTİRİRDİ...?

AşK OLMASAYDI şİİRLER OKUYABİLİR MİYDİNİZ, PUSLU HAVALARDA SEVGİLİYE SARILARAK…?

AşK HERKESE YAKIşIR; YÜREĞİMİZİ AşKA AÇTIĞIMIZ İNANDIĞIMIZ SÜRECE…..

(Alıntı.)

zeytin

...mystery...

3,14

--> SEVGİ

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki
oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını
mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline
çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş.
Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve
çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp
gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle:

"Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm." demiş ve sonra
babasına şu soruyu sormuş:

"Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?"

Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...

(Alıntıdır.)

gece

Tüylerim ürperdi ya oysa ben bu yaziyi defalarca okumustum :embarassed:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 11:12:10 ÖÖTüylerim ürperdi ya oysa ben bu yaziyi defalarca okumustum :embarassed:

--> :-[ :-[

...mystery...

:'( :'( yaa onur abi yaa... :'(

oreda

bencede sevgi herseydir.sevgi yasamimizin diyer tarafidir.paylasimin icin tsklr
 clap:) clap:)

...mystery...

Alıntı yapılan: oreda - Mart 26, 2009, 03:36:07 ÖSbencede sevgi herseydir.sevgi yasamimizin diyer tarafidir.paylasimin icin tsklr
 clap:) clap:)
çok haklısınız... clap:)

bazılarımız bu sevgiyi asıl yaşamları olarak gösterirken bazılarıda nedense gizliyolar.. :-[

gece

dielosch

Hiç görmesek te hatta seslerini duymasak da isimleri aklımıza geldiğinde ya da ufak bir hatıra canlandığın da içimize bir sıcaklık, gülümseme, güven, huzur ve rahatlık doğar.

Bu, sevgidir.

EVET HİÇ GÖRMESEK DE HER GÜN YANINDAYMIş GİBİ SANKİ ONU ÇOK İYİ TANIYORMUş GİBİ SEVMEK...SENİ SEVİYORUM BİTANEM SONSUZ SEVGİYLE ..HİÇ BİTMEYECEK ve HİÇ BAşLAYAMAYACAK..AMA YİNE DE SENİ ÇOK SEVİYORUMM  :-* utanan:)  :'(

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 27, 2009, 10:50:13 ÖSHiç görmesek te hatta seslerini duymasak da isimleri aklımıza geldiğinde ya da ufak bir hatıra canlandığın da içimize bir sıcaklık, gülümseme, güven, huzur ve rahatlık doğar.

Bu, sevgidir.

EVET HİÇ GÖRMESEK DE HER GÜN YANINDAYMIş GİBİ SANKİ ONU ÇOK İYİ TANIYORMUş GİBİ SEVMEK...SENİ SEVİYORUM BİTANEM SONSUZ SEVGİYLE ..HİÇ BİTMEYECEK ve HİÇ BAşLAYAMAYACAK..AMA YİNE DE SENİ ÇOK SEVİYORUMM  :-* utanan:)  :'(

okey:) okey:)

...mystery...

dilara doğru söylemişsin imkansız bir sevgi(benim içinde öyleydi :'( ) evet güzel bir duyguydu belki ama üzüyodu.. :-[ yeri gelmişken DÜZGÜN bir şekilde söylemek istedim.. :-\  sadece bil diye.. :-\