Foruma Resim Nasıl Eklenir? - Mesajlara Resim Ekleme Yolları ve almancax upload!

Başlatan MuhaяяeM, Kasım 14, 2008, 06:13:39 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Merhaba, burada bizlere sıkça sorulan sorulardan birine yönelik açıklamalarda bulunacağız.

• Mesajlarıma Resim Nasıl Eklerim?

Mesajlarımıza resim eklemek için yukarıdaki resimde bulunan 2 numaralı satırın soldan üçüncü simgesini kullanacağız.
Bu simgeyi tıkladığımızda [İMG] [/İMG] yazılarını görürüz, işte resim adresimiz bu [İMG] ile [/İMG] tagları arasına gelmelidir.

Örnek kullanımlar :

[img]RESİM ADRESİ BURAYA GELECEK[/img]
[img]https://WWW.ALMANCAX.COM/RESİM.JPG[/img]
Bu kullanım, çoğu zaman adresini bildiğiniz resimler içindir.İnternet ortamında bulunan bir resmin adresini öğrenmek için o resme Sağ tıklayın --> Özellikler tıklayın açılan pencerede Adres (URL) yazan yerde size resmin adresi gösterilecektir.O kısmı kopyalayıp [İMG] ile [/İMG] tagları arasına koyabilirsiniz.

Örneğin yukarıdaki resim bu mesaja şu şekilde koyulmuştur:

[img]https://www.almancax.com/images/frmrhbr/mesaj.PNG[/img]
Bu koddaki [İMG] ile [/İMG] arasındaki adresi yukarıdaki resme Sağ tıklayıp --> Özellikler tıklayıp açılan pencerede Adres (URL) yazan yerde görebilirsiniz.

• Resim Hostlarına Gönderilen Resimler

Eğer bir resmi bir resim hostuna (örneğin "imageshack" veya "almancax upload" gibi) gönderdiyseniz ve bu resmi foruma koymak istiyorsanız, bu gibi siteler zaten size kullanacağınız kodu otomatik olarak verecektir.
Bu gibi sitelerin verdiği kodu, üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan mesajınıza eklerseniz, resim mesajınızda gösterilecektir.Bu gibi hazır alınan kodlar için yukarıda belirttiğimiz [İMG] ile [/İMG] taglarını kullanmaya gerek yoktur, zira hazır alınan kodların içinde bu taglar zaten mevcuttur.
Oradan kopyalayıp mesajınıza yapıştırmanız yeterlidir.

...mystery...

bu almancax upload süper olmuş çok teşekkürler.... yuppi:) bende tek mesaja 3 taneden fazla resim ekleyemiyodum imageshack'tende yapamıyodum böyle daha kolay ve rahat olmuş çooooooooooook teşekkürler.... dance:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 14, 2008, 09:12:35 ÖSbu almancax upload süper olmuş çok teşekkürler.... yuppi:) bende tek mesaja 3 taneden fazla resim ekleyemiyodum imageshack'tende yapamıyodum böyle daha kolay ve rahat olmuş çooooooooooook teşekkürler.... dance:)

Bencede bencede sevdim ben bu Almancaxuplaud u  yuppi:) Tesekkürler sevgili Admin bey  alkis:)

...mystery...

MuhaяяeM

Güle güle kullanın, servislerimiz ve yeniliklerimiz artarak devam edecek  ;)

...mystery...

ben çok kullandım bugün eskittim resmen(nasıl oluyosa artık ::) ;D )

o zaman sıra diğer üyelerde... :haha:

Tolga55

Serpil çiçek

tskler :) bir de şöyle bir sorunum var ilk giriş yaptığımda şifremi yazıyorum
sürekli yanlış diyor ikincisini istiyor giriyorum aynı şiferyi kabul ediyor
neden ilkine yanlış  diyor aynı şifreyi ikincisinde girdiğim de kabul ettiği halde onu anlamadım. sürekli girişlerimde bu sorunu yaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

MuhaяяeM

Serpil çiçek

alfred0809