Yorumsuz...

Başlatan ATAAN, Kasım 24, 2008, 12:21:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Biz hem işimizi yapıyoruz hemde sohbet ediyoruz,  :haha: :haha:

gece

gece

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 24, 2008, 02:22:12 ÖSya siz burda benim dedikodumumu yabiyorsunuz yaaa isniz yokmu yaa :D yedim haa yedimm varmiii bedavya yedimmm :D :haha:

eee sonra ne oldu  :haha:

ATAAN

Kızıyo, gerisini anlatmadı valla   :haha: :haha:

gece

Ehem ehem tamam ciddilestim acaba merak ettim sonrasinda neler oldu Tolga55  ;)

Tolga55

Ben KAdin Gibi Sabirli Cikmadim Bagirdim BAgirdim   Sonra Hanim Efendi sesini Cikarmadi bayandi Bide ama suratsiz biriydi  sonra gittim Ve  Fark ettimki Onunkini Yemisim Ama KAdin Hec Birsey demedi iste böyle oldu havalaninda degil otobüs duranda oldu benim otobüsüm gelmisti  iste öyle insanlik hali ola bilir alla alla  okey:)

ATAAN

yaril:) yaril:) Allahtan senin otobüs gelmiş sonrasını hayal bile edemiyorum   yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 24, 2008, 02:33:24 ÖSBen KAdin Gibi Sabirli Cikmadim Bagirdim BAgirdim   Sonra Hanim Efendi sesini Cikarmadi bayandi Bide ama suratsiz biriydi  sonra gittim Ve  Fark ettimki Onunkini Yemisim Ama KAdin Hec Birsey demedi iste böyle oldu havalaninda degil otobüs duranda oldu benim otobüsüm gelmisti  iste öyle insanlik hali ola bilir alla alla  okey:)

Haklisin olabilir ama Ataan beyinde belirttigi gibi iyiki otobüs gelmis  ;)

ATAAN

Kadıncağızın imdadına otobüs yetişmiş desem abartmış olurmuyum Sayın Gece?   :haha:

Tolga55

niye kadin dövecekmiydi beni :D

ATAAN

Yok Kadın değil, sanki sen kadını dövecekmiş gibi görünüyorsun, hem kadının kurabiyelerini ye hemde fırça at   :haha:

Tolga55

ya simcik Söyle bir durum var ben otobüsdeygene kadin sert bakiyordu ve el salladi bunu itiraf etmek isdiyorum bende sonra jeton düsdü :D ama artik cok gecti  kop:)

ATAAN

bence kadında bir kutu daha bisküvi vardı  :haha: :haha:

Tolga55

gece

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 24, 2008, 03:01:38 ÖSya simcik Söyle bir durum var ben otobüsdeygene kadin sert bakiyordu ve el salladi bunu itiraf etmek isdiyorum bende sonra jeton düsdü :D ama artik cok gecti  kop:)

Valla anlamakta güclük cekmeye basladim tüm bunlar nerde yasandi Türkiyedemi Almanyadami  ;D

Tolga55

Türkiye Istanbul Sabahin Göründe Taksime gidiyordum :D gecen sene  iki deli sabahin göründe kek yiyor iste :D

ATAAN

Neyse kadın ikinci paketi kurtarmış senin elinden  yaril:)