en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Tahmin Edebiliyorum Sayin Gece Merak Etmeyin  :haha:

NİLSENAM

kirsehir7

gece

Karadenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş.
Köyün ileri gelenlerinden 3 kişi toplanmış ve çözüm aramaya başlamışlar.
Birincisi demiş ki:
- ‘Çukurun yanında bir ambulans beklasin ve düşenleri hemen hastaneye yetiştirsin.’
İkincisi:
- ‘Çukurun yanına hastane kuralım düşenleri yetiştirmesi vakit almaz’ demiş.
Sıra Temel’e gelmiş.
- ‘Ula kafanız hiç çalışmıyor’ demiş. ‘Bunu kapatalım ve Gidelim hastanenin yanında bir çukur açalım’

:haha: :haha: :haha:

...mystery...

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 21, 2009, 11:59:12 ÖSKaradenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş.
Birincisi demiş ki:
- ‘Çukurun yanında bir ambulans beklasin ve düşenleri hemen hastaneye yetiştirsin.’
İkincisi:
Sıra Temel’e gelmiş.
- ‘Ula kafanız hiç çalışmıyor’ demiş. ‘Bunu kapatalım ve Gidelim hastanenin yanında bir çukur açalım’

:haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 21, 2009, 11:59:12 ÖSKaradenizde köyün birinde bir çukur varmış ve pek çok kişi içine düşüp yaralanıyormuş.
Birincisi demiş ki:
İkincisi:
Sıra Temel’e gelmiş.

_VeRa_

yurt dışında trafik polisi olan temel aşırı hız yapan bir bisikletliyi durdurur ve ceza yazar.bisikleti süren papaz: Dur! bana ceza yazamazsın benim bir kolumda isa diğer kolumda meryem var!
temel:
uyy demek siz bisiklete uç kişi biyensuuz ha!

...mystery...

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Şubat 24, 2009, 11:45:10 ÖÖyurt dışında trafik polisi olan temel aşırı hız yapan bir bisikletliyi durdurur ve ceza yazar.bisikleti süren papaz: Dur! bana ceza yazamazsın benim bir kolumda isa diğer kolumda meryem var!
temel:
;D ;D ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Şubat 24, 2009, 11:45:10 ÖÖyurt dışında trafik polisi olan temel aşırı hız yapan bir bisikletliyi durdurur ve ceza yazar.bisikleti süren papaz: Dur! bana ceza yazamazsın benim bir kolumda isa diğer kolumda meryem var!
temel:

ATAAN

Simdi Yeni ve Asli Olmayan Söylenti Var E Mail Bombardimaninda, Hani Iletmezsen Ölümü Gör Tarzi Olanlardan

"Eğer bir gün ATM makinelerinden bir soyguncu  tarafından para çekmeye  zorlanırsanız  PIN kodunuzu ters girmeniz halinde  (Örn. 1234 yerine
 4321.. gibi) Makine parayı veriyor ancak bu arada polis de çağırıyor.Bu konuyu çok nadir kişinin bildiği için, mümkün olduğunca  çok kişiye bildirelim..
 T.C. MERKEZ BANKASI"

Seklinde Bir Mail,  Bizim Temel Ne Yapmis Bir Bakalim

Birgün Temel'e arkadaşının birinden yukarıdaki gibi bir mail gelmiş:
Gerçektende birkaç gün sonra gece yarısı Bizim Temel'e para lazım olunca tutup evine en yakın bir bankanın ATM sine gider.
Tam kartını soktuğunda arkasında bir gölge hisseder,dönünce  birde ne görsün. Eli bıçaklı hırpani bir adam...
"Bütün parayı çek ve bana ver" der.
Temel'in hemen aklına arkadaşından aldığı mail gelir ve içinden kıs kıs güler...
Hemen PIN numarasını tersten girerek bütün parasını çekip hırpaniye verir ve başlar sırıtmaya.
Hırpani gözden kaybolur... Ne bir polis gelir nede bir zabıta.
En sonunda Temel Karakola giderek polislere durumu anlatır.
Komiser'de Temel'e "Peki PIN numaran kaçtı diye sorar.
Temel cevap verir - 2222

;D ;D ;D

kirsehir7

simdi merak ettim gercekten tersten girince öylemi oluyo  ::) ;D