en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ATAAN

Arabanın lastiği tam akıl hastanesinin önünde patlar. Adam arabayı kenara zor yanaştırır.
Hemen dışarı çıkar. Kriko, stepne, bijon anahtarı derken tekeri söker. Tam söktüğü anda 4 adet bijon, yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer. Mazgal açılır gibi değil, bijonlara ulaşmak mümkün değil. Adam bir sağına bakar, bir soluna bakar, çaresiz kaldırıma çöker.

Olayı en başından beri akıl hastanesinin demir parmaklıklı penceresinden izleyen bir akıl hastası adama seslenir:

"Sen ne yapıyorsun orada öyle?"

"Sorma birader, lastik patladı ve değiştirirken bijonları mazgala düşürdüm."

"Düşündüğün şeye bak! Diğer lastiklerden birer tane bijon çıkar. Hepsi 3 bijonlu olsun ziyanı yok seni lastikçiye kadar idare eder."

Adam hemen denileni yapar ve akıl hastanesindeki deliye seslenir:

"Senin ne işin var Allah aşkına tımarhanede?"

"Sor mu bu şimdi? Biz burada delilikten yatıyoruz kardeşim, salaklıktan değil."

;D

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

ATAAN

Temel asansöre binmiş ve başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre, bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.

Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş. Temel hemen cevap vermiş:

"Görmüyor musun burada 4 kişiliktir yazıyor."

;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 15, 2009, 08:09:10 ÖSTemel asansöre binmiş ve başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre, bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.

Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş. Temel hemen cevap vermiş:

;D

:haha: :haha: yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 15, 2009, 08:09:10 ÖSTemel asansöre binmiş ve başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre, bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.

;D

Sabah saatlerinde helede simdi
iyi gitti valla ;D

...mystery...

ATAAN

Adam, karısının kedisinden nefret etmektedir. Kadın evde yokken, arabaya attığı gibi uzak bir mahalleye bırakır hayvanı ve eve geri gelir. Bakar bizimki kanepenin üzerinde mışıl mışıl uyuyor.

Ertesi hafta daha uzağa bırakır. Geri gelir, bizimki gene kanepenin üzerinde. En sonunda alır hayvanı çok uzaklara gider. Akşam evde telefon çalar. Kadın telefonu açar, karşısında kocası.

"Alo? Necla kedi evde mi?"

"Evde."

"Versene şunu bana. Kayboldum bana yolu tarif etsin."

;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 16, 2009, 11:48:50 ÖSAdam, karısının kedisinden nefret etmektedir. Kadın evde yokken, arabaya attığı gibi uzak bir mahalleye bırakır hayvanı ve eve geri gelir. Bakar bizimki kanepenin üzerinde mışıl mışıl uyuyor.

Ertesi hafta daha uzağa bırakır. Geri gelir, bizimki gene kanepenin üzerinde. En sonunda alır hayvanı çok uzaklara gider. Akşam evde telefon çalar. Kadın telefonu açar, karşısında kocası.

"Evde."

;D

:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 16, 2009, 11:48:50 ÖSAdam, karısının kedisinden nefret etmektedir. Kadın evde yokken, arabaya attığı gibi uzak bir mahalleye bırakır hayvanı ve eve geri gelir. Bakar bizimki kanepenin üzerinde mışıl mışıl uyuyor.

"Evde."

;D

:haha: :haha:

...mystery...

NİLSENAM

"Evde."

;D

yaril:) yaril:)

ATAAN

Tilki ormanda gezmektedir. bir ağacın dalında asili bir geyik budu görür.
Açtır ama şüphelenir; kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.
Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar biraz sonra kurt gelir,budu ve yatan tilkiyi görür,tilkiye sorar
- Napıyorsun dostum? .. Tilki cevap verir
- Hiç... yatıyorum...
- Burada bir bud var
- Evet var
- Neden yemedin?
Tilki sakince cevap verir
-BU GÜN ORUCUM
   Kurt kendinden emin
- Ben yiyeyim o zaman
Tilki;
- Buyur afiyet olsun... der.
Kurt geyik buduna uzanır uzanmaz bir patlama ortalık toz duman ..
Kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar.
Bunu gören kurt
-"ADİ HERİF HANİ ORUÇTUN?!!"
TİLKİ PİSKİN PİSKİN
- Biraz önce top patladı, duymadın mı....?
 ;D