Vize red geldi:(

Başlatan Esimehasret, Kasım 30, 2008, 12:04:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Esimehasret

vAllahi ciksin vizesi halay ne demek dökdürecegim :)
inanin herkese dua ediyorum cünkü beklemek cok zor
sac kesimi süslenip püslenmeler yapilacak tabiki:)

ATAAN

Sayın Peppa İsterseniz Siz Sorun Sayın Esimehasret'in Eşi UPS'den Herhangi Bir İşlem Yapmış mı ?  :)

Esimehasret

ben ilkinde 4 ay bekledim ve red cevabi aldim yikildim
sesli sesli agladim evde komsular teselliye geldiler

Esimehasret

islem derken ups e yazildi nummara verdiler bu kadar

peppa

o zaman hersey yolunda tikir tikir merak etmeyin ups'e verdigini basindan söylemeyenler utansin   :D

su an sizin islemleriniz yolda size dogru ulasmaya cok az kaldi daha önce bu kadar beklemenizin nedeni maas konusu su an orda hicbir problem yok esinize vize vermemeleri icin olumsuz bir durum söz konusu degil bence siz süs püse baslayin sonrasinda gec kalabilirsiniz birden vize gelir ne yapicanizi bilemezsiniz  ;)

ATAAN

Sayın Esimehasret, Vize işlemlerinizde herhangi bir sorun yok, eşiniz yakında alır vizesini, içinizi rahat tutun.
Sayın Peppa ile aramızda bir UPS espirisi varda.

peppa

evet ben ups konusunda durumu biraz zorladimda tamamen benimle alakali..

bunu tüm ictenligimle söylüyorum vizenizin yakin zamanda onaylanacagini hisediyorum kendi durumum icin bile birsey hisedemezken sizin icin icime böyle bir his dogdu..

bunda herseyin olumlu seyretmesininde önemli bir rolu var sanirim  ;)

Esimehasret

Allah razi olsun insAllah sizin de vizeniz yakinda cikar inanin dua ediyorum
demek aranizda bir espiri var:) sahsen bilmek isetrim:)

ATAAN

Sayın Peppa İsterseniz Siz Anlatın  :)

peppa

hemen anlatayim ben bu konunuzda bana barkod numarasi verilmedi deyince saolsun ATAAN bey bana iletilerimden ulasti ve barkod numarasi verilmedigine sasirdi üstüne ben biraz daha sasirttim ve barkod numarasi verilmedigini resimimin iade edilmedigini anlattim üstüne bana ATAAN bey pasaportunuzu size verdilermi dedi bende hayir vermediler dedim yani buraya kadar durum anormal bir hal almis durumda cünkü vize gelse bana ulasilamiyacak ups'i sormasaydi ATAAN bey ben halen durum anormal barkod numarasi verilmedigi moduna girmistim..

kisacasi en basta söylemem gerekeni en son söyledim ve tansiyonlar hiper seklinde firladi  :D

Esimehasret

Esimehasret

dün aksam esimle konusdum bugün calisacak münübüsde yarina ariyacak konsoloslugu bakalim ne olacak
ben arasam acaba bana da bilgi verirlermi esi olarak

ATAAN

Telefonda Bilgi Vermiyorlar, Siz Orda Yabancılar şubeyi Arayın Eşinizin Evrakları Konsolosluğa Gönderilmişmi diye, Eğer Gönderdik Derlerse Eşinizin Vizesi Eli Kulağındadır,

Esimehasret

telefonlar ariyorum ama kimse cikmiyor bende email yazdim, bakalim cevap yazacak mi kadin yoksa yine standart bir mesaj mi yolliyacaklar,
esimde yarin istanbuldaki konsoloslugu ariyacak, oradan bilgi veriyorlar bakalim beklemeye devam

Esimehasret

delirecegim bu almanlar ne insafsiz birseyler ya,
bana ayni ileti yolladilar aybni satndart mesaj ya bu hafta ses cikmaz ise ben kendim gidecegim hele birde bu seferde iceriye almasinlar beni
bunu yapmaya haklari varmi ya olacak ismi bu cin iskencesi resmen

ATAAN

Sayın Esimehasret, biraz Almacax Cafe'ye gelin laflafı Açıyor bölümüne,
Buralar size iyice evham vermeye başladı, biraz sakin olun
:)

Esimehasret