sizce uzaylilar varmidir..

Başlatan peppa, Aralık 01, 2008, 01:14:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

aslında ben uzaylılarla çok iyi anlaşırdım heralde... ;D ;D ben insanlarla hep ters giderim her konuda sanırım onlarla uyum sağlardım... hiihi:)

ATAAN

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 01, 2008, 04:10:30 ÖS
ben bu konuda bircok olaya sahit oldum ve gördüm ama uzayli degil herkesin photoshop diye güldügü ufo dedigimiz bilinmeyen cisimleri photoshopsuz kendi gözlerimle gördüm  ;)
Cem Yılmaz'ın Gora Filminden Bir Cümlesi Geldi şimdi Aklıma Sizin Bu Yazınızı Okuyunca Sayın Peppa  :haha:

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 01, 2008, 04:14:10 ÖS
aslında ben uzaylılarla çok iyi anlaşırdım heralde... ;D ;D ben insanlarla hep ters giderim her konuda sanırım onlarla uyum sağlardım... hiihi:)

:haha: kop:)

Esimehasret

bencede vardir
bende gördüm :) Mustafa Topaloglu kendiside diyor zaten ben uzayliyim diye:) yaril:)

ATAAN

Sayın EsimeHasret Konuya İlk Yorum Yapanlardan Biri Olarak Birinci Sayfaya Bakarsanız Ben Bir Uzaylı Resmi Asmıştım  :haha:

Senosh_K

ATAAN

Kütahya'da Uzaylılara Taş Fırlatma Olayından Sonra (Ki Uzaylılara Taş Atmak Sadece Türklerin Aklına Gelebilir Ancak)
Adamlar gelmez oldular bir daha dünyaya, sanırım bir kaçının kafası kırıldı ve henüz iyileşemediler. İntikamlarını almak için mutlaka sapanlarla geleceklerdir, Kütahya'da bulunan tanıdıklarınızı uyarın   :haha: :haha: :haha:

Senosh_K

peppa

ATAAN bey ilk intikamlarini sizden alacaklar dikat edin ufolardan kayalar yagmasin üzerinize  yaril:)

örgütleniyorlar ben gördüm siz cok tasladiniz zamaninda  funny:)

ATAAN

SEVGI-40

süpersin abicim ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

dikkat et peppa ablam birazdan kafana bi uzay tasi atmasin  :haha:

ATAAN

VAllahi olurmu olur Sevgicim 
Bunlar en son teknolojik sapanlarla donatmışlardır kesin kendilerini  yaril:) yaril:)

SEVGI-40

peppa

korkun bizden ATAAN ben o sapanlar ucak bile düsürüyor  yaril:)

kirsehir7

vardir

en iyi örnek mustafa Topaloglu  :haha:  :haha: