almanyada almanca kursu ariyorum

Başlatan kirsehir7, Aralık 09, 2008, 02:11:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

arkadaslar almanyada bana yakin sehirde almanca kursu ariyorum.b1 den baslayip tüm dil seviyelerini yapmak istiyorum ama netten baktim bi kurs yeri bulamadimbana yardim edecek biri varsa lütfen yardim etsin.
aradigim kurs yerleri su sehirlerde olabilir;

krefeld
düssoldorf
m.gladbach

lütfen buralarda oturan arkadaslar varsa bana kurslar hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim

kirsehir7

kimsenin bi bilgisi yok galiba bu konuda  :-[  :-[

gece

Stadt a bagli Volkshochschule tavsiye edebilirim Kirsehirim ben memnun kaldim :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 10, 2008, 05:23:29 ÖS
Stadt a bagli Volkshochschule tavsiye edebilirim Kirsehirim ben memnun kaldim :)

bu kurs yerinde bütün diller varmi? b1,b2,c1,c2, meslek yapabilmek icin olunan kurslar varmi??

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 11, 2008, 04:55:55 ÖS
bu kurs yerinde bütün diller varmi? b1,b2,c1,c2, meslek yapabilmek icin olunan kurslar varmi??

Evet var üstelik seni yönlendiriyorlar meslek yapmak istersen meslek Uni istersen Uni konusunda destek alabilirsin ilerleyen zamanlarda  :)

august

Merhaba,
Volkshochschule`ye gidersen seni yönlendirirler. Ancak VHS belli sayida talep olursa dersi acar. Ancak üniversiteden yada özel okullardan kurs almak istersen sayi cogu zaman önemli olmuyor. B1 seviyesinden sonra dil egitimi talebi cok dusuktur. Ama bu ay sonunda VHS`lerde yeni kurslar baslayabilir.