“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

Aslında "Keşke" demek bana saçma geliyor çünkü ortada olmuş bir olay var ve bu olayı değiştirebilmek için tek şansımız var o da zamanın geri gidebilmesi...Bu da gerçekleşemeyeceğine göre "Keşke" demenin ne anlamı ne yararı var bizi üzmekten başka ??

Sizlere "Keşke"siz günler dilerim... :)

(bunu tekrar yazdım farkındayım ama iyice beyninize kazınsın ve bundan sonra her KEŞKE diyeceğinizde aklınıza burada bizim yazabileceğimiz ve sizinde düşünebileceğiniz İYİKİler gelsin... :angel:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 05:12:48 ÖS
Aslında "Keşke" demek bana saçma geliyor çünkü ortada olmuş bir olay var ve bu olayı değiştirebilmek için tek şansımız var o da zamanın geri gidebilmesi...Bu da gerçekleşemeyeceğine göre "Keşke" demenin ne anlamı ne yararı var bizi üzmekten başka ??

(bunu tekrar yazdım farkındayım ama iyice beyninize kazınsın ve bundan sonra her KEşKE diyeceğinizde aklınıza burada bizim yazabileceğimiz ve sizinde düşünebileceğiniz İYİKİler gelsin... :angel:

--> alkis:) okey:)

...mystery...

3,14

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 05:12:48 ÖS

(bunu tekrar yazdım farkındayım ama iyice beyninize kazınsın ve bundan sonra her KEşKE diyeceğinizde aklınıza burada bizim yazabileceğimiz ve sizinde düşünebileceğiniz İYİKİler gelsin...

okey:) okey:) alkis:)

...mystery...

...mystery...

şimdi ben bunu nasıl İYİKİ'ye çeviriyim... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 09:12:32 ÖSşimdi ben bunu nasıl İYİKİ'ye çeviriyim... :haha: :haha:

Bilmem ben nasııll oda senin işin yaril:) kur;)

...mystery...

NİLSENAM

gece

Konu neydi kivamina gelmis burasi   :zopa::zopa: kur;)  ;D

NİLSENAM