“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 04, 2009, 12:37:07 ÖS
İyiki olmamışsınız bu komiklik ve yakışıklılık bir arada biraz fazla ayrıca benim patronumdan yakışıklı olmayın zaten.... yuppi:) yuppi:)

Vay cadi vayy, sen simdi bana tipsiz mi diyorsun? :D
Hayir yani biraz komik oldum diye tipsiz durumuna düstüm heee..  offoff:) :)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:06:31 ÖS
Keske kosarken saatte 70 km' ye cıkabilsem. Gerci ben 1 saat kosabilirmiyim bilmiyorum ama neyse. :D
İyiki 70 km.ye çıkamıyosunuz sokaklarda yeteri kadar aşırı hız düşkünü insan var zaten bide siz çıkmayın başımıza... :haha: :haha: (70 aşırı değil ama koşmaya göre biraz fazla olduğu için öyle dedim... ;) )

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:38:20 ÖS
Vay cadi vayy, sen simdi bana tipsiz mi diyorsun? :D
yooo öyle bişey demedim... :haha: hem konuyu dağıtmayalım lütfen... ;D

mub@rek

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 04, 2009, 12:37:07 ÖS
İyiki olmamışsınız bu komiklik ve yakışıklılık bir arada biraz fazla ayrıca benim patronumdan yakışıklı olmayın zaten.... yuppi:) yuppi:)

:haha: :haha: :haha:

gece

mub@rek

...mystery...

İyiki çıkamıyorsunuz okyanuslarda köpekbalıkları var ıyyy çok kötü... :haha:

gece

Keske, Keskelerimle yasamasini Ögrenebilsem...  :angel:

ATAAN

Mavi Tur, Dünya Turu Falan Derler Ona, Ne Okyanus Turu  Allahin Elektronikcisi Hayatinda Okyanusmu Görmüs Iste  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 02:54:29 ÖS
Mavi Tur, Dünya Turu Falan Derler Ona, Ne Okyanus Turu  Allahin Elektronikcisi Hayatinda Okyanusmu Görmüs Iste  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 12:55:44 ÖS
Keske, Keskelerimle yasamasini Ögrenebilsem...  :angel:
İyiki öğrenemiyosun/öğrenememişsin gece ablacım o zaman biz seni bu bölümde çok az görürdük... ;)

birde...

İyiki öğrenemiyosun çünkü yakında onlarla yaşamayı düşünüceğin "keşke"lerin olmıcak.... :-* :-* :-*

...mystery...

bu aralar bu bölüm bayaa sakin iyi iyi... yuppi:) demekki kimsenin "keşke"si yok... alkis:) alkis:)

ATAAN