“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 18, 2008, 05:04:46 ÖS
keske avusturyaya sevgimin yanina gidebilsem  :embarassed: bi kaac gün de olsa onunla vakit gecirsem

Iyi ki burdasin kirsehirim simdi gitsen sen bizi unutursun  ;D
bencillestim ama afedersin  :-\ ;)

...mystery...

ATAAN

Japonlar taze balığı hep çok sevmişlerdir.

Fakat Japonya sahillerinde bol balık bulmak mümkün olmamaktadır.

Balıkçılar, Japon nüfusu doyurabilmek için daha büyük tekneler yaptırıp daha uzaklara açılabilmişlerdir.

Balık için uzaklara gidildikçe, geri dönmesi de daha çok vakit alır olmuştur.

Dönüş bir-iki günden daha uzarsa, tutulan balıkların da tazeliği kaybolmaktadır.

Japonlar tazeliği kaybolmuş balığın lezzetini sevmemişlerdir.

Bu problemi çözebilmek için balıkçılar teknelerine soğuk hava depoları kurdurmuşlardır.

Böylece istedikleri kadar uzağa gidip, tuttuklarını da soğuk hava deposunda dondurulmuş olarak saklayabileceklerdi...

Ancak Japon halkı taze ile donmuş balık lezzet farkını hissedebiliyordu.

Ve donmuş olanlara fazla para ödemek istemiyorlardı.

Balıkçılar bu defa teknelerine balık akvaryumları yaptırdılar.

Balıklar içeride biraz fazla sıkışacaklardı, hatta, birbirlerine çarpa çarpa birazda aptallaşacaklardı, ama yine de canlı kalabileceklerdi.

Japon halkı canlı olmasına rağmen bu balıkların da lezzet farkını anlayabiliyorlardı.

Hareketsiz, uyuşmuş vaziyette günlerce yol gelen balığın, canlı, diri hareketli taze balığa göre lezzeti yine de etkilenmişti.

Balıkçılar nasıl olacakta Japonya'ya taze lezzetli balığı getirebileceklerdi?

Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Hedeflerinize ulaşır ulaşmaz, mesela mükemmel bir eş buldunuz veya çok başarılı bir firmaya girdiniz, borçları ödediniz v.s.

Heyecanınız kaybolmaya başlamaz mı? Aşırı çalışmanız gerekmiyorsa rahatlamaz mısınız?

Lotoda büyük ikramiyeyi kazananlar parayı savurmaya başlamaz mı?

Japonların taze balık probleminde olduğu gibi çözüm aslında basittir.

İnsanoğlu ancak hırs iddiası içinde bulunursa anormal çabalar sarfeder.

Ne kadar akıllı, uzman, inatçı iseniz iyi bir problemle uğraşmaktan o kadar zevk alırsınız.

Problem sizi ne kadar zorluyorsa ve siz onu adım adım çözebiliyorsanız bundan da o derece mutluluk duyarsınız, heyecan duyarsınız ve enerji dolu, canlı, ayakta kalırsınız.

Japonlarda balıkları yine teknelerindeki akvaryumlarda tuttular, ancak içine küçük bir de köpekbalığı attılar.

Bir miktar balık köpekbalığı tarafından yutulmuştu, ama geride kalanlar son derece hareketli ve taze kalabilmişlerdi.

Buradan da görüleceği üzere problemlerden, uzaklaşmaktansa içine atlamak, boğuşmak ve onları yenmek gerekir.

Problemimiz çok ve çeşitli olabilir.

Ümitsiz olmayın.

Onları tanıyın, organize edin, kararlı olun, daha çok bilgi ve yardım desteği ile onlarla savaşın.

Beyninize bir köpekbalığı atın ve nelere ulaşabileceğinizi o zaman görün...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 18, 2008, 05:04:46 ÖS
keske avusturyaya sevgimin yanina gidebilsem  :embarassed: bi kaac gün de olsa onunla vakit gecirsem
bitanem benim bende seni cok özledim  :'( :'( :'( :'( bazen dayanamiyorum yokluguna.daha bugun icimden gecirmisdim hezmn diyorumda bugun daha bi farkli dedim sanki senin de böyle yazican icime dogmusdu sanki dedim keske keske yanimda olsa sevdiklerim hep uzaktami olucak benim hep özlüycekmiyim dedim :'( :'( :'(
keske cigdemmim hic olmassa yanimda olsa dedim onu cok özledim dedim  :'( :'(

dua ediyorum bitanem ins kavuscaz  :'( :'( :'(

ben seni cok seviyorum ya sen benim canimsin  :'( :'(

gece

Keske gurbet olmasa herkez sevdiklerinin yaninda olsa dedirttiniz bana  :embarassed: :embarassed: :embarassed:

SEVGI-40

ATAAN

Herkes Yanimizda Olursa Biz Kimi Ozleyecegiz O Zaman?
Umutla Ozlemekte Güzel Sevdiklerimizi Di mi ?

gece

Ne kadar akıllı, uzman, inatçı iseniz iyi bir problemle uğraşmaktan o kadar zevk alırsınız.

Problem sizi ne kadar zorluyorsa ve siz onu adım adım çözebiliyorsanız bundan da o derece mutluluk duyarsınız, heyecan duyarsınız ve enerji dolu, canlı, ayakta kalırsınız.

Deniyorum gercekten deniyorum ...

Paylasim icin Tesekkürler Ataan bey...

ATAAN

Tekrar Kavusmak Ne Kadar Güzel Bir Sey Degil mi?
IYI KI Tekrar Kavusmak Var Sevdiklerimize :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 19, 2008, 12:35:28 ÖÖ
o da dogru ya abicim yinede icmizde bi umut görebilcez diye ayakta tutan da bu ztn beni

ya hic göremiyceklerim  :'( :'(

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Aralık 19, 2008, 12:36:25 ÖÖ

Deniyorum gercekten deniyorum ...

Paylasim icin Tesekkürler Ataan bey...
Denemekten Asla Vazgecmeyin Gece Hanim..

ATAAN

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 19, 2008, 12:37:35 ÖÖ
o da dogru ya abicim yinede icmizde bi umut görebilcez diye ayakta tutan da bu ztn beni

ya hic göremiyceklerim  :'( :'(
Hic Goremedigimizi sandiklarimiz bizi gorüyorlar merak etme sen canim kardesim, Onlari Onlarsiz Sevmekten Asla Vazgecmeyecegiz, anilari her zaman isitacak icimizi

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 19, 2008, 12:35:28 ÖÖ

Kisa süreli ayriliklar icin evet haklisiniz Ataan bey Özlemler Sevgiyi artirir.
Pozitiv olalim yinede demi evet Kisada olsa uzunda olsa Özlemek Güzel sey yeterki saglikli olalim.  ya:)

Iyi ki bu konu var kacinci kez yazdim bilmiyorum ama Terapi odamiz bana cok iyi geliyor.  ;) 

SEVGI-40

* BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE... :cryla:

ATAAN

Burasi Birbirimizin elinden tuttugumuz oda, kimin hayata karsi gardi düsüyorsa hemen herkes el uzatiyor,
Hadi simdi Ozledigimiz tüm sevdiklerimize sicacik bir tebessüm gonderelim, Yeniden kavusacagimiz anin heyecaniyla :)

SEVGI-40