“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Çıkış niredeydi acaba yolu kaybettimde :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 09, 2009, 08:35:01 ÖS
Çıkış niredeydi acaba yolu kaybettimde :haha: :haha:
muharrem abi gelince seni kapiya kadar gecirir zeytincim merak etme  :haha: :haha: :haha:

ha buarada benim kuzen senin sefin olmus galiba simdi chefin yanimda ona göre    :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 08:33:22 ÖS

Zahmet Olacak Gibi mi Görünüyor   :haha:

Korkunc bu ya gece ben nasil uyurum simdi  :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 09, 2009, 08:36:48 ÖS
muharrem abi gelince seni kapiya kadar gecirir zeytincim merak etme  :haha: :haha: :haha:

ha buarada benim kuzen senin sefin olmus galiba simdi chefin yanimda ona göre    :haha: :haha:
banamı dedin anlamdım ???

warum?

Burasi önceden almancax`idi malesef simdi bakiyorum ne almancayla nede almanyaya gidecek arkadaslar icin bir yardimlasma ortamiyla alakasi kalmamis sitenin muharrem beyi`de yok galiba artik sitenin adinida SOYTARICAX koysalar daha iyi galiba...

...mystery...

almanca ile ilgili bölümler Cafe Almancax'ta değil bildiğiniz gibi... :) burası zaten eğlenmek amacıyla açılmış bir bölüm... :) Forumun ana sayfasına bakarsanız daha yukarılarda görürsünüz gerekli yerleri... :)

ATAAN

Alıntı yapılan: warum? - Ocak 09, 2009, 08:46:37 ÖS
Burasi önceden almancax`idi malesef simdi bakiyorum ne almancayla nede Almanyaya gidecek arkadaslar icin bir yardimlasma ortamiyla alakasi kalmamis sitenin muharrem beyi`de yok galiba artik sitenin adinida SOYTARICAX koysalar daha iyi galiba...
Burda Espri Yapan Yada Espiriye Katilan Insanlar Dikkat Ederseniz Hep Ayni Kisiler, Buda Burdaki Insanlarin Samimi Oldugunun Bir Göstergesidir Eger Anlayabilirseniz, Kimse Size Hesap Vermekle Sorumlu Degil, Yardima Ihtiyaciniz Varsa Acarsiniz Konunuzu  Bilgisi Olan Arkadaslar Yardimci Olur, Yada Neyle Ilgileniyorsaniz O Konuya Bakma Sansiniz Varken, Antisosyal Kisilerin Yaptigi Gibi Direk Hakaret Ediyorsunuz. Insanlara Direk Hakaret Etmemeniz Konusunda Sizi Ilk ve Son Kez Uyariyorum.   

warum?

Ben bu sitenin adresini bi arkadasima verdim almanca ögreniyor kendisi bende rahatlikla bu siteyi önerdim fakat arkadasim bana dediki abi orda anca geyik yapiyolar öyle konular geciyoki falan dedi almancayla uzaktan yakindan alakasi yok dedi bende sasirdim fakat bi kac defa baktim siteye gercekten hakliymis üzüldüm böle bisey  olmasina ben a1 i almancax sayesinde aldim ama simdi sitenin böyle olmasi gercekten yazik olmus.

...mystery...

ama dediğimiz gibi zaten Cafe Almancax eğlenmek için açılan bi yer burada almanca ile ilgili hiçbirşey yok almanca ile ilgili olan yerler burası hariç diğer bölümler arkadaşınız eğer buraya baktıysa onu bilemicem yanlış yerde aramış almanca bilgiyi derim başka bişey diyemem ama SOYRATICAX diyerek hakaret etmeniz hiç hoş bişey değil.... :)

gece

Sayin WARUM neden anlamak istemiyorsunuz ?
Degisen bir sey yok KONULAR AYNI  kim ne isterse ögrenebilir .
Sadece ne aradigini bilmesi yeterli  olucaktir....
Ayrica yardim isteyen her üyeye her konuda yardim edildiginden ben sahsim adina eminim...

SAYGILAR...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 09, 2009, 09:09:26 ÖS
Sayin WARUM neden anlamak istemiyorsunuz ?
Degisen bir sey yok KONULAR AYNI  kim ne isterse ögrenebilir .
Sadece ne aradigini bilmesi yeterli  olucaktir....
Ayrica yardim isteyen her üyeye her konuda yardim edildiginden ben sahsim adina eminim...

SAYGILAR...

üstelik bu yardımlar şikayet ederek değil severek ve isteyerek gayet anlayışlı olarak yapılıyor... :) sadece o yardımı istemesini bilmeli... :)

ATAAN

Alıntı yapılan: warum? - Ocak 09, 2009, 09:05:06 ÖS
Ben bu sitenin adresini bi arkadasima verdim almanca ögreniyor kendisi bende rahatlikla bu siteyi önerdim fakat arkadasim bana dediki abi orda anca geyik yapiyolar öyle konular geciyoki falan dedi almancayla uzaktan yakindan alakasi yok dedi bende sasirdim fakat bi kac defa baktim siteye gercekten hakliymis üzüldüm böle bisey  olmasina ben a1 i almancax sayesinde aldim ama simdi sitenin böyle olmasi gercekten yazik olmus.
Sanirim Bir Inatla Anlamama Durumu Var Burda, Burasi Sitemizin Cafe Almancax Bölümü, Yani Burda Konular Serbesttir. Ama Sanirim Siz Derslerle Yada Vizelerle Ilgili Bölümlere Bakmak Yerine Cafe Yani Sohbet Bölümüne Bakmakla Mesgulsünüz, Kendinizi Derslerinize ve Derslerle Ilgili Bölümlere Kanalize Ederseniz, Sizin icin Daha Faydali Olur, Bu Bölümde Derslerle Yada Vizeyle ilgili Bir Paylasim Yok, Burasi CAFE, Umarim Anlamissinizdir Bu Sefer

ATAAN

Arkadaslarim,Sayin Warum'un Bu Hareketi Dikkat Cekmek Icin Yaptigini Düsünüyorum, Kendisine Cevap Vermemenizi Rica Ediyorum.

warum?

Ben ne desem bos arkadaslar kabul etmezsiniz mutlaka ama ben sitenin özüne dönmesi ve herzaman almanca pratik yapilmasini kolaylistiracak konularla olmasini temenni ediyorum biliyorum ne desem kizacaksiniz ama gercekler hep böyledir. Ben isterdim daha önce almanca pratikleri oyuna cevireek daha zevkli hale getiriyorlardi okuman bile yetiyordu ben kendi adima cok sey ögrendim insAllah yine böyle konular acilar. SAYGILAR

warum?

Dikkat cekme gibi bi niyetim asla olmadi özür dilerim yanlis anladiniz üyeligimide silebilirsiniz.