“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 03:07:41 ÖS
Sevgicim Canim Kardesim Bu Soytarinin Dediklerine Takma Kafani, Dün Derslerin Linklerini Verince Kacti, Ondan Ciddiye Alma Böyle Soytarilari
cok sinrlendim abicim ya daha cok denecek varda sen cvp vermeyin deyince biraktim

tabi soytaricax olur burasi o nun gibiler bu sitede oldukcca

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 10, 2009, 03:23:11 ÖS
cok sinrlendim abicim ya daha cok denecek varda sen cvp vermeyin deyince biraktim

tabi soytaricax olur burasi onun gibiler bu sitede oldukcca
çok haklısın sevgicim... ;D

gece

offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

Kesinlikle haklisin Sevgicim  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

Neyse umarim bir daha olmaz  :embarassed:

3,14

Alıntı yapılan: warum? - Ocak 09, 2009, 09:18:19 ÖS
Ben ne desem bos arkadaslar kabul etmezsiniz mutlaka ama ben sitenin özüne dönmesi ve herzaman almanca pratik yapilmasini kolaylistiracak konularla olmasini temenni ediyorum biliyorum ne desem kizacaksiniz ama gercekler hep böyledir. Ben isterdim daha önce almanca pratikleri oyuna cevireek daha zevkli hale getiriyorlardi okuman bile yetiyordu ben kendi adima cok sey ögrendim insAllah yine böyle konular acilar. SAYGILAR

-->

3,14

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 10, 2009, 06:16:38 ÖS
-->

--> Gereken cevabi almissin ki almasaydin sana verecegim cevap yukardaki gibi olurdu, hak ettigin cevap yani!

gece

Bu aciklama Hakareti haklimi cikariyor ONUR  tickoff:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 10, 2009, 06:18:00 ÖS
Bu aciklama Hakareti haklimi cikariyor ONUR  tickoff:)

--> O adam her kimse bir cevap vermeye bile degmez anlaminda yazdim. Forumu gezmeyi ögrenmemis, sadece Cafe Almancax'ta gezmis olacak ki Almanca pratik yok diyor. Bu sitede de Almanca Pratik yoksa yuh yani!...

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 10, 2009, 03:23:11 ÖS

tabi soytaricax olur burasi o nun gibiler bu sitede oldukcca

okey:) okey:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 10, 2009, 06:21:15 ÖS
--> O adam her kimse bir cevap vermeye bile degmez anlaminda yazdim. Forumu gezmeyi ögrenmemis, sadece Cafe Almancax'ta gezmis olacak ki Almanca pratik yok diyor. Bu sitede de Almanca Pratik yoksa yuh yani!...

Amac belli anlasildi Onur Kesinlikle haklisin  ;)  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 10, 2009, 06:21:15 ÖS
evet onur abi kesinlikle haklısın... ya:) ya:)

NİLSENAM

keşke hayatta bu tür insanlar olmazsa.   :cryla:

...mystery...

keşke insanların hatalarını (dayanabildiğim o uzun sürenin dışındada) görmezden gelebilsem... :'(

mub@rek

zeytin

Keşke bukadar güçlü insan olmasam sıkıldım artıkk :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 12, 2009, 05:34:25 ÖS
Keşke bukadar güçlü insan olmasam sıkıldım artıkk :cryla: :cryla: :cryla:
:cryla: :cryla: sana hiç yakıştıramadım zeytin ağlamayı alışmışım seni hep gülerken görmeye.... :-\ umarım en yakın zamanda geçer bu üzgünlüğün... :'(

ATAAN

Dertler Derya Olmus Yine Bakiyorum Burda  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 12, 2009, 05:50:51 ÖS
:cryla: :cryla: sana hiç yakıştıramadım zeytin ağlamayı alışmışım seni hep gülerken görmeye.... :-\ umarım en yakın zamanda geçer bu üzgünlüğün... :'(
yaa bazen iştee böyle durumlar oluyo saol cnm yaaa :cryla: :cryla: