“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Hisssst  Öpüsmeyin Bakayim, Burasi Keskeler Bölümü  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 03:40:58 ÖS
Hisssst  Öpüsmeyin Bakayim, Burasi Keskeler Bölümü  :haha: :haha: :haha:

Olsun ne varmis kadesimi öptüm Allahim ya  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Iyi ki Öptünüz Kardesinizi Sayin Gece ;D ;D ;D

...mystery...

ATAAN

...mystery...

dimi 4te olabilirdi ;D ;D zaten bu haftaya kaldı 4 sınav bide 2 tanesini olduk oooofffffffff ooooffffffffffffff :haha:

...mystery...

;D ;D ;D okul hayatı çekiliyo demek isterdim ama çekilmiyo sınavları özelliklede TARİH özelliklede ilk Türk Devletleri adam devlet kuruyo 5 yıl sonra yıkılıyo yaa madem 5 yıl sonra yıkılmasına izin vericeksin niye kurupta benim başıma 30 tane devlet çıkarıyosun ;D ;D

dünden beri bu konuda çok dertliyim... :haha:

...mystery...

:haha: :haha: :haha: ama haklıyım ;D

Mete Han devleti kurmuş Volga nehrinden Hazar Denizine kadar genişletmiş adamın oğlu devletin çok geniş olduğunu düşünerek batıyı yeğeni İşbara'ya doğuyu kardeşi Jo-tan'a veriyo

Sonuç= 30 yıl sonra iç karışıklıktan 2ye ayrılıyo.... :haha:

al başına belayı Mete Han dönemini otur ezberle... :haha: böyle bi durum ;D

(bu arada belki yönler falan karışmış olabilir 9 sayfa çalışınca hatlarda karışıklık olur sanırım ;D )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 13, 2009, 04:18:56 ÖS
;D ;D ;D okul hayatı çekiliyo demek isterdim ama çekilmiyo sınavları özelliklede TARİH özelliklede ilk Türk Devletleri adam devlet kuruyo 5 yıl sonra yıkılıyo yaa madem 5 yıl sonra yıkılmasına izin vericeksin niye kurupta benim başıma 30 tane devlet çıkarıyosun ;D ;D

dünden beri bu konuda çok dertliyim... :haha:

Evet ya acimasizmis bu devletleri kurup kurup yikanlar  :haha: :haha:
Insan bir düsünür demi bu zavalli ögrenciler gün gelirde ezberlemek zorunda kalirsa  diye  ;D

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

iyiki müzik var...kafamızı dağıtmada en önemli şeylerden biri..... ;D

ATAAN

Ben Size Benim Endülüs Türk Devleti Macerami Anlatsam Harbiden Yikilirsiniz Gülmekten  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 13, 2009, 04:27:35 ÖS
Evet ya acimasizmis bu devletleri kurup kurup yikanlar  :haha: :haha:
Insan bir düsünür demi bu zavalli ögrenciler gün gelirde ezberlemek zorunda kalirsa  diye  ;D

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
evet yaa git adamları tek tek gebert yani... :haha: (yani zaten ölmüşler Allah rahmet eylesin ama insanın gidip boğası geliyo ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:13:53 ÖS
Ben Size Benim Endülüs Türk Devleti Macerami Anlatsam Harbiden Yikilirsiniz Gülmekten  ;D
eee anlatın o zaman.... :haha: şimdi kimya çalışmaya çalışıyorum gülmeye çok ihtiyacım var benim.... :haha:

ATAAN

Tarih Sinavindaydik, Endülüs Türk Devletini Anlatindi 5nci Soru Hic Unutmam, Ve Isin Garibi Ben Endülüs Diye Bir Seyi Ilk Defa Duyuyordum, Sanirim Hoca Yanlis Yazdirdi Dedim, O Zamanlar Test Falan Yok, Hoca Sorulari Söyler Yazarsin Sonrada Cevaplara Gecersin. Ben Akillibidik Onu En Dürüst Türk Devleti Yazdim Ve Basladim, En Dürüst Türk Devleti Söyle Iyiydi Böyle Dürüstleri, Kimse Yalan Söylemezdi Falan Diye, Ögretmen Gülme Krizlerine Girip Bana Tam Puan Vermisti O Sorudan, Ama Banada Endülüsleri Ezberletti Tabi Bu Arada  :haha: :haha: :haha: