“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

:haha: :haha: :haha: benimde annemim arkadaşının oğlunun arkadaşı(sanırım karışık oldu herneyse) Tarih sınavında hoca sormuş işte bilmem ne savaşının sonuçları çocuğun cevabı "Kazandık" bitti sonuç tam puan :haha: :haha: aslında doğrusu bu ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 13, 2009, 06:20:29 ÖS
Tarih Sinavindaydik, Endülüs Türk Devletini Anlatindi 5nci Soru Hic Unutmam, Ve Isin Garibi Ben Endülüs Diye Bir Seyi Ilk Defa Duyuyordum, Sanirim Hoca Yanlis Yazdirdi Dedim, O Zamanlar Test Falan Yok, Hoca Sorulari Söyler Yazarsin Sonrada Cevaplara Gecersin. Ben Akillibidik Onu En Dürüst Türk Devleti Yazdim Ve Basladim, En Dürüst Türk Devleti Söyle Iyiydi Böyle Dürüstleri, Kimse Yalan Söylemezdi Falan Diye, Ögretmen Gülme Krizlerine Girip Bana Tam Puan Vermisti O Sorudan, Ama Banada Endülüsleri Ezberletti Tabi Bu Arada  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 13, 2009, 06:22:48 ÖS
:haha: :haha: :haha: benimde annemim arkadaşının oğlunun arkadaşı(sanırım karışık oldu herneyse) Tarih sınavında hoca sormuş işte bilmem ne savaşının sonuçları çocuğun cevabı "Kazandık" bitti sonuç tam puan :haha: :haha: aslında doğrusu bu ;D

:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ATAAN

Güzel, Insanlar Mutlu Demek ki Kimse Buraya Ugramiyor.
Ben Bir Keske Yazayim O Zaman Kimseler Görmeden, Buda Benim Ilk Keske m Olsun  ;D

Keske Yemek Yapmasini Bilseydim ;D

gece

Iyi ki Yemek yapamiyorsunuz eger yemek yapabilseydiniz cok yer ve Kilo vermek icin Tarcin icmek zorunda kalirdiniz .   :haha: :haha: :haha:

ATAAN

:haha: :haha: :haha:
Tesekkürler Accccaaaaaibbbbbb Rahatladim Simdi
:haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 04:31:02 ÖS
Güzel, Insanlar Mutlu Demek ki Kimse Buraya Ugramiyor.
Ben Bir Keske Yazayim O Zaman Kimseler Görmeden, Buda Benim Ilk Keske m Olsun  ;D

Keske Yemek Yapmasini Bilseydim ;D
;D ;D ;D

ATAAN

Insan Bari Bir Yemek Tarifi Birakir Buraya  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 15, 2009, 07:40:24 ÖS
Insan Bari Bir Yemek Tarifi Birakir Buraya  :haha:

Isteyin hangi yemegi Tarif edelim hemen yazalim  :haha:

ATAAN

Keske Kurufasulyenin Tarifini Bilsem  (Formata Uygun Olsun Dimi Sorma Seklimiz)  :haha:

gece

Iyi ki Kurrufasulye tarifi istediniz bende buraya asmasmiyim simdi Söyle bir Cömlek Kurufasulyeyi ;D

https://de.youtube.com/watch?v=vbzKn27awyg&feature=related

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Cok Tesekkür Ederim, Böyle Tarif Daha Önce Hic Görmemistim   :haha: :haha: :haha:
Gülmekten Pisiremem ki   :haha: :haha: :haha: