“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 16, 2009, 07:25:41 ÖS
--> Keske alaaddinin ciniyle karsilassam, bana üc dilek hakki verse.... Cok degil sadece üc.... Her sey simdiden coooooooooooooookk daha farkli olurdu dileklerimle.... Ya bu cin neden sadece masallarda??? offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

:-[ :-[ :-[ :-[

...mystery...

...mystery...

keşke sınavlar bitmeseydi.... ;D ;D dermişimde şimdi kendi yazdığıma düşer bayılırmışım.... ;D

zeytin

sınavlar hiç bitmez ders sınavı biter hayat sınavı bitmeyene kadar devam eder keşke hayat okadar zor ve çeklmez olmasaydıı

...mystery...

evet keşkee.... :-[ :-[ ama bazen çok çekilmez olabiliyor yinede yaşamak güzel... alkis:)

zeytin

dimi yaşamak aslında güzell of offf bugün arkadaşım iyice ruhumu çökertti yaaa zaten kararmaya az kalmıştı onuda bugün tamamlamış bulundumm ;D ama bben yaşamayı ve iyide olsa kötüde olsa insanları seviyorum  ;D

...mystery...

evet bendeee ama dediğim gibi KÖTÜ insanlardan bazen nefret ederim bi yere kadar dayanırım ama hala o beni rahatsız eden davranışlarına devam ediyosa silerim gibi bişey şimdiye kadar böyle 2 kişi oldu ama onun dışında çok sabırlıyımdır... :haha: damarıma basmadıkları sürecede böyle koyun gibi sakinimdir.... ;D ;D nerden geldiysem bu konuya... :haha:

gece

Konuyu topparlayin kizlar, Ataan bey minigide alip gelirse arka kapidan da kacamayiz  :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 07:51:31 ÖS
evet bendeee ama dediğim gibi KÖTÜ insanlardan bazen nefret ederim bi yere kadar dayanırım ama hala o beni rahatsız eden davranışlarına devam ediyosa silerim gibi bişey şimdiye kadar böyle 2 kişi oldu ama onun dışında çok sabırlıyımdır... :haha: damarıma basmadıkları sürecede böyle koyun gibi sakinimdir.... ;D ;D nerden geldiysem bu konuya... :haha:
her iyiliğin altından bir Kötülük her kötülüğün altından bir fesatlık çıkar yani o yüzden her insanı severimm ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 07:58:04 ÖS
Konuyu topparlayin kizlar, Ataan bey minigide alip gelirse arka kapidan da kacamayiz  :haha: :haha: :haha: :haha:
bu gidişle Minikte az gelcek bizee  :haha: :haha: :haha:

gece

...mystery...

minik bize bişey yapmaz bi kere biz ondan büyüğüz.... :haha:

...mystery...

bide toparlayalım.... ;D

keşke biz minikten büyük olmasaydık.... :haha:

...mystery...

ATAAN

Arkadaslar Sohbetinizi Bölmeyim, Nasilsiniz? Gayet Iyi Görünüyorsunuz, Umarim Rahatsiz Etmemisimdir  :zopa:
:haha: