“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Keske................................. :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 02:09:34 ÖS
--> Keske................................. :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:
İYİKİ........................................ :) :) :) :) :) :) :) ne kadar "keşke"miz varsa aynı zamanda o kadar "İYİKİ"mizde vardır onur abicim.. :) sen kendini üzme ve hiç bişey için keşke deme.... :)

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:07:29 ÖS
İYİKİ........................................ :) :) :) :) :) :) :) ne kadar "keşke"miz varsa aynı zamanda o kadar "İYİKİ"mizde vardır onur abicim.. :) sen kendini üzme ve hiç bişey için keşke deme.... :)

--> InsAllah Ufaklikcim. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 05:20:34 ÖS
--> InsAllah Ufaklikcim. :)
:) :) :) herşey sende bitiyo onur abi sen istersen eğer bir daha asla "Keşke"n olmaz..... :)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:21:50 ÖS
:) :) :) herşey sende bitiyo onur abi sen istersen eğer bir daha asla "Keşke"n olmaz..... :)

--> Ben öyle olsun istemem ki Ufaklik... ;) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 05:24:49 ÖS
--> Ben öyle olsun istemem ki Ufaklik... ;) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
sen bilirsin o zaman bizde senin üzülmeni istemeyiz ama.... ;) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

3,14

...mystery...

zeytin

Keşke arkadaşımın düğününde gidebilseydimm de bana küsmeseydi :embarassed:

...mystery...

İyiki gidememişsin hem gitseydin yorulacaktın ayrıca doğum gününe gidemedin diye küsen bi insan sence senin arkadaşın mıdır?? ;)

zeytin

f_tuba26

bu sabah yataktan hic kalkmaysaydim keske....

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 01:15:58 ÖS
bu sabah yataktan hic kalkmaysaydim keske....

Iyi ki yataktan kalkabilicek gücünüz ve Sagliginiz var Sayin Tugba, ömür boyu yatagina mahküm hastalari düsünün bir de. ;)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 20, 2009, 01:01:00 ÖS
keşke akşam olsada uyusakkkkkk
Iyi ki aksam olmadi Zeytincim, hem daha gezmeye gidicen demi ;D ?

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:18:20 ÖS
Iyi ki yataktan kalkabilicek gücünüz ve Sagliginiz var Sayin Tugba, ömür boyu yatagina mahküm hastalari düsünün bir de. ;)
evet bak bunu hic düsünmemistim gece,ama b kavetli havalarda yataktan cikasi gelmiyor insanin bide yapacak is olmayinca iste.. ::)