“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:20:39 ÖS
Iyi ki aksam olmadi Zeytincim, hem daha gezmeye gidicen demi ;D ?
hazırlanmak hoşuma gitmiyo yaa o yüzden akşam olsadz uyusak dedim ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 01:26:11 ÖS
evet bak bunu hic düsünmemistim gece,ama b kavetli havalarda yataktan cikasi gelmiyor insanin bide yapacak is olmayinca iste.. ::)

Haklisiniz ama, Uyanabilmek uyanabildigimizin farkinda olmamiz bile, güne güzel baslamak icin bir sebeb. ;) okey:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 20, 2009, 01:29:21 ÖS
hazırlanmak hoşuma gitmiyo yaa o yüzden akşam olsadz uyusak dedim ;D ;D

Aksam olunca banada dimeyi unutma bende uyucam  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:31:57 ÖS
Haklisiniz ama, Uyanabilmek uyanabildigimizin farkinda olmamiz bile, güne güzel baslamak icin bir sebeb. ;) okey:)
Aslında buda doğru hersabah kalktığımız zaman gözümüzü yine açtığımızı görünce dua etmek gerekir ama yine o iç tembellik diyelim ;)

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:32:42 ÖS
Aksam olunca banada dimeyi unutma bende uyucam  :haha: :haha: :haha:
oldu ama sen herhal benden geç gidiyosun  :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 01:33:30 ÖS
Siz Napiyonuz Bakem Burda  :zopa:
napalim keskelere bogulduk iste,aslinda olay ne biliyomusunuz? niye burdayim,niye geldim,ben burda olmamaliyim,sorulari icindeyim.... :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 01:33:30 ÖS
Siz Napiyonuz Bakem Burda  :zopa:
şöyle bir baktığınızda ne yapabiliriz acaba Keşkelerimizle Yüzleşip duruyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 01:35:51 ÖS
napalim keskelere bogulduk iste,aslinda olay ne biliyomusunuz? niye burdayim,niye geldim,ben burda olmamaliyim,sorulari icindeyim.... :cryla:
Siz Almanyadamisiniz?

f_tuba26

gece

Hic cevap aramayin yok tecrübe konuyo burda Aci ama  :-[ :cryla:

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 01:39:34 ÖS
evet 6 aydan beri burdayim... :cryla:

Daha cok yeniymissiniz alisirsiniz bir sene bir gecsin  ::) :-[

zeytin

ayyy canım kıyamam sannnnnnaaaaaaa :-* :-*

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:40:53 ÖS
Daha cok yeniymissiniz alisirsiniz bir sene bir gecsin  ::) :-[
ya Allah askina gece sölermisin bana alisincaya kadar 4 yil gecer diyorlar dogrumu? ozaman benim ömrümden ömür gider ya  :embarassed: :embarassed:

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 01:39:34 ÖS
evet 6 aydan beri burdayim... :cryla:
Dünyaya Eglenmek Icin Gelmedik, Madem ki Geldik Keyfini Cikarmaya Bakalim, Millet Almanyaya Gelmek Icin Ugrasiyor Sizde Burda Mutsuzlar Durumundasiniz, Alismak Biraz Süre Alacak Ama Bu Süreyi Üzüntüyle Harcamak Yerine Keyfini Cikararak Gecirirseniz Daha Cabuk Intibak Edersiniz.  okey:)

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 01:44:48 ÖS
Dünyaya Eglenmek Icin Gelmedik, Madem ki Geldik Keyfini Cikarmaya Bakalim, Millet Almanyaya Gelmek Icin Ugrasiyor Sizde Burda Mutsuzlar Durumundasiniz, Alismak Biraz Süre Alacak Ama Bu Süreyi Üzüntüyle Harcamak Yerine Keyfini Cikararak Gecirirseniz Daha Cabuk Intibak Edersiniz.  okey:)anladim iba ataan bey arkana bakmiycaksin diyosun bi bakima ölemi,iyi yanlarini gör,keyfini cikar diyosun ha.
ya:)