“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 01:42:12 ÖS
ya Allah askina gece sölermisin bana alisincaya kadar 4 yil gecer diyorlar dogrumu? ozaman benim ömrümden ömür gider ya  :embarassed: :embarassed:

Sacma canim sen onlari bosver ;)
Kisi nerde olursa olsun MUTLULUK kafasinin icindedir unutma ...
Insanlar konusur konusur dinleme ac pencereyi ohhhhh mis gibi hava aynaya bak elin kasin gözün saglam ne güzel :)
ben Spor yapmaya basliycam karar verdim sende basla bence Simdilik das ediyorum ac müzigi sonuna kadar Dans et ne güzel  :laugh:
Iste alismak bu canim takma kafana hersey olur gider zamanda gecer ama giden genclik birde ahlar geri gelmez ok. ;)

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 01:54:48 ÖS
Sacma canim sen onlari bosver ;)
Kisi nerde olursa olsun MUTLULUK kafasinin icindedir unutma ...
Insanlar konusur konusur dinleme ac pencereyi ohhhhh mis gibi hava aynaya bak elin kasin gözün saglam ne güzel :)
ben Spor yapmaya basliycam karar verdim sende basla bence Simdilik das ediyorum ac müzigi sonuna kadar Dans et ne güzel  :laugh:
Iste alismak bu canim takma kafana hersey olur gider zamanda gecer ama giden genclik birde ahlar geri gelmez ok. ;)
evet haklisin yasan anlar genclik geri gelmes ben suan evdeyim ya ondan alisamadim galiba bende müzik acip oynuyorum spor yapmaya gayret gösteriyorum az cok spor aletleri var evde alismak kisiye bagli bi nevi galiba tessekürler tekrar arada bir böyle telkinlere ihtiyac duyuyorum iste naparsin.. :)

ATAAN

GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR
GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR
GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 01:58:50 ÖS
GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR
GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR
GECE BIZI DISKOYA GÖTÜR

Hadi ya gidelim valla Kizlar buraya Disko geliyoooo keskeleri atin bir tarafa acin PC nin sesini MÜZIK geliyooooooooooooooo

https://de.youtube.com/watch?v=hQboYNawLP0&feature=related

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

gece

https://de.youtube.com/watch?v=6h_YZjvWnCg&feature=related

yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:) yuppi:) dance:)

ATAAN

Tuba Gitti Saniriim Biz Kendi Kendimizemi Parti Yapiyoz Burda Ya  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Yani Kapi Gicirdasa Sayin Gece Bizde Hemen Oynamaya Basliyoruz   :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 02:17:26 ÖS
Tuba Gitti Saniriim Biz Kendi Kendimizemi Parti Yapiyoz Burda Ya  :haha: :haha: :haha:
burdayim gtimedim müzikleri dinliyom.... ;D

ATAAN

Dinlemek Yok  Dans Edeceksin Tuba, Dinleme Bölümümüz Ayri  ;D

gece