“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

vayy bee patron zaten tam ağlamak üzereydim sayende çok kolay oldu bu teşekkür ederim... :cryla: :cryla:

ağlanıcak bişey yok biliyorum ama ne biliyim okuyunca ağladım çünkü zaten ağlamak için çok çok çok küçük bi sebebe ihtiyacım vardı... :cryla: :cryla:

...mystery...

üzülme gece ablacım... dün ağlamıştım geçti azda olsa... :-* :-* :-* ;D ;D

zeytin

Keşke habersiz alınan çocukluğumu haberim olsaydıda geri alma şansım olsaydıı :-[

dielosch

keşke herşey , herkes biraz daha farklı olsaydı..şu anda gözümü kapatıp açtığımda yanımda Bill olsaydı..Keşke birazda olsa mutlu olabilyseydim..Keşke..Keşke..Keşke.. :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 25, 2009, 12:10:46 ÖÖ
keşke herşey , herkes biraz daha farklı olsaydı..Şu anda gözümü kapatıp açtığımda yanımda Bill olsaydı..Keşke birazda olsa mutlu olabilyseydim..Keşke..Keşke..Keşke.. :cryla:
Şu Bill tanıdık olsaa tutup kolundan getircem sana başka biri yokmu yaaa  :haha: :haha:

dielosch

üff ilk defa böyle yaa..İlk defa platonik ve ilk defa gerçek aşk  :cryla: keşke kolundan tutup getirilebilecek biri olabilseydi  :cryla: ama malesef bana o kadar uzakki :cryla: ama bunu düşünmen bile çok güzell  :-*

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 25, 2009, 12:15:22 ÖÖ
üff ilk defa böyle yaa..İlk defa platonik ve ilk defa gerçek aşk  :cryla: keşke kolundan tutup getirilebilecek biri olabilseydi  :cryla: ama malesef bana o kadar uzakki :cryla: ama bunu düşünmen bile çok güzell  :-*
Almanyadamı bu uşak ;D

dielosch

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 25, 2009, 12:18:57 ÖÖ
evet şu an Almanya da  :embarassed:
Eh benim gitmemem az kaldı gidince bulurum tutarım kolundan sana getiririm  ;) ;) okey:)

dielosch

ne güzel ama yok yok korkar şimdi kıyamam ben ona mutlu olsun da varsın yanında ben olmayayım .. Keşke mutlu olabilse aradığı aşkı bulabilse ben olmasam bile umrumda değil onun üzülmesine dayanamıyorum  :cryla:  :cryla:  :cryla:

gece

Gizem gelmedimi bugün  :zopa:
Keskeler tasmis burda  ;D

ATAAN

Gördüm Bir Bunalim Rüzgarlari Estirmis, Gözümden Kacmadi Sanmasin Yani Benim Afacan Asistanim, Gelince Keskeler Ellerinden Öpecek  ;D

kirsehir7

SEVGI-40