“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

Keşke evde kalsaydımda bugünkü yaşadıklarımı yaşamasaydımm :zopa: :zopa: offoff:) offoff:)

keyfiz

ne oldu zeytin dertleşmek istersen ben burdayım biraz daha

zeytin

Alıntı yapılan: keyfiz - Ocak 26, 2009, 12:22:30 ÖÖ
ne oldu zeytin dertleşmek istersen ben burdayım biraz daha

önümli bişiy yok ''bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz' bölümünde açıkladım :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 25, 2009, 02:46:45 ÖS
KESKE BUGÜN VAR OLAN TÜM HÜZÜNLERI SILMEYE GÜCÜM OLSA, VE TÜM GÖZYASLARINI

ERTELEYEBILICEK SIHRIN, FORMULÜNÜ BILSEYDIM;

HEPINIZE MUTLULUK DAGITMAK ISTERDIM, AHHHH KESKE, KESKEE YAPABILSEYDIM...

:angel: :angel: :angel: :angel:
:-* :-* :-* :-*

warum?

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 10:03:55 ÖS
Böyle Tiplere Bir Daha Cevap Vermeyelim Sayin Gece, Kötü Söz Her Zaman Sahibine Aittir, Burda da Ispati Var  ;D

Ne dedigin belli degil hala piskin piskin gülebiliyorsun o gün ben kacmadim sacma sapan yazdiklarina sinir olup ciktim siteden  sonrada zaten arkadan söylemedigini birakmamisin, Ama ben biliyorumki o günden sonra sitede almanca pratikler daha fazlalasti bunu kim yaptiysa onada tesekkürlerimi iletiyorum.

warum?

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 10, 2009, 03:07:15 ÖS
üyeligini silmeleri icin seni adamdan saymalari lazim sen kimsinde burdaki insanlara hakaret ediyosun adam gbi okumasin bilmiyosan biz napalim yüz kere söylemisler buranin cafe oldunu sirf bende burdayim demek icn bu tür cirkin seylerle gündeme gelmeyin  offoff:)

Senin yasin kücük daha güzelim sen bos ver bunlari sen evcilik falan oyna veya anenlere babanlara sor abilerimle nasil konusmaliyim diye.  Sendemi Global Moderator olmak istiyorsun ne diyecekler sana simdi vay be üyemize bak nasil sinirleniyor bizi destekliyor..   Biraz daha olgun düsün canim tamammi? gerci sana destek verenler moderator ama sen onlarin yolunda gitme diyecem ama biliyorum yolunda ne demek arkasindan düsmeyecegine eminim.

mub@rek

Alıntı yapılan: warum? - Ocak 26, 2009, 11:26:31 ÖÖ
Ne dedigin belli degil hala piskin piskin gülebiliyorsun o gün ben kacmadim sacma sapan yazdiklarina sinir olup ciktim siteden  sonrada zaten arkadan söylemedigini birakmamisin, Ama ben biliyorumki o günden sonra sitede almanca pratikler daha fazlalasti bunu kim yaptiysa onada tesekkürlerimi iletiyorum.

Merak ediyorum acaba neyi paylasamaz insanlar?
Simdi siz sitede almanca pratigin az, laf samata geyik konularin cok oldugunumu düsünüyorsunuz?
Herkez sitede ne icin zaman geciriyor? Hangi üye hangi sıfatla burada?
Konumlar neler? (Konumdan kastim internette bir reel yasam haline geldi artik rütbeler, yetkiler vss vss. Biz burata yetkili arkadaslari okul' un müdürü olarak görmek zorundayiz eger biz bu siteye giriyorsak onlarada birileri bu yetkiyi veriyorsa uslubumuzu ona göre ayarlamaliyiz.)

Yukarida yazdigim her soruya ayri ayri hepimiz icin gecerli olan cevaplarim var, bu cevaplari vermiyorum bile cünkü sizler üye olurken bu sorularin cevaplarinin bilincinde oldugunuz icin sistemde online bir üye olarak görünüyorsunuz. Kurallari tanimiyan neyin ne oldugunu bilmeyen bilsede sirf artistlik olsun herkezin huzuru kacsin diye hareket edenler' e zaten prim verilmez. Gerek bu sekilde faydasi ön planda olan ortamlarda gereksede reel yasam' da.

Ben olumsuz yapiya sahip, bencil, ne dedigini bilmiyen, haddini asmis, benliginden haberi olmayan, elindekinin kiymetini bilmeyen insanlar' dan olmadigimiza tüm kalbimle inaniyorum.

İkili polamikler' den uzak durup, portalda varsa paylasabilecegimiz seyleri paylasip yoksada gerekli olan seyleri alip, son olarak' ta arkadas kitlesine selam verip cikilmasini istiyorum. En azindan bu yapilabilir. Her insan gibi...

Sevgiler, Saygilar...

mub@rek

Alıntı yapılan: warum? - Ocak 26, 2009, 11:39:21 ÖÖ
Senin yasin kücük daha güzelim sen bos ver bunlari sen evcilik falan oyna veya anenlere babanlara sor abilerimle nasil konusmaliyim diye.  Sendemi Global Moderator olmak istiyorsun ne diyecekler sana simdi vay be üyemize bak nasil sinirleniyor bizi destekliyor..   Biraz daha olgun düsün canim tamammi? gerci sana destek verenler moderator ama sen onlarin yolunda gitme diyecem ama biliyorum yolunda ne demek arkasindan düsmeyecegine eminim.

Üst' te bir aciklama yaptim, altindan kalkamiyacagimiz iddia ve laf' lar ortaya atmadan nefsinize hakim olmayi biliniz!
Kimseyi yaptigi ve yasadigi hayat biciminden dolayi yargilayip kendinizi üstün görmeyiniz...
Hayat' ta düzen icin önce kendinizi degistirip örnek bir insan olmayi becerdikten sonra, baskalariyle engin tecrübe ve fikirlerinizi paylasiniz!

NİLSENAM

kötü laf her zaman sahibine aittir..
keşke bu tür insanlar olmasa.......yazık hemde çok yazık......

3,14

Senin yasin kücük daha güzelim sen bos ver bunlari sen evcilik falan oyna veya anenlere babanlara sor abilerimle nasil konusmaliyim diye.  Sendemi Global Moderator olmak istiyorsun ne diyecekler sana simdi vay be üyemize bak nasil sinirleniyor bizi destekliyor..   Biraz daha olgun düsün canim tamammi? gerci sana destek verenler moderator ama sen onlarin yolunda gitme diyecem ama biliyorum yolunda ne demek arkasindan düsmeyecegine eminim.

--> Seni daha silmediler mi ya? Gelmissin, bulasmasmadigin insan kalmamis. O kücüksün güzelim dedigin kisiye de söyledigin laflari ben onun yerine sana aynen iade ediyorum. Ve senin silinecegin zamani gün gün sayiyor olacagim. Cünkü o zaman sitemiz daha temiz olacak. Bilmem anlatabildim mi??? tickoff:)

ATAAN

Senin yasin kücük daha güzelim sen bos ver bunlari sen evcilik falan oyna veya anenlere babanlara sor abilerimle nasil konusmaliyim diye.  Sendemi Global Moderator olmak istiyorsun ne diyecekler sana simdi vay be üyemize bak nasil sinirleniyor bizi destekliyor..   Biraz daha olgun düsün canim tamammi? gerci sana destek verenler moderator ama sen onlarin yolunda gitme diyecem ama biliyorum yolunda ne demek arkasindan düsmeyecegine eminim.

SEN HASTASIN KARDESIM GIT TEDAVI FALAN OL, SEN BIZI ASARSIN, SENI SIMDI BIZ YASAKLASAK YAZIK GIDER BASKA SITELERE MUSALLAT OLURSUN, EN IYISI BIZ SENI BURDA KONTROL ALTINDA TUTALIM, ARA SIRA GEL BÖYLE ABUK SABUK SEVIYENE UYGUN MESAJLAR YAZ BIZ HEE DER GECERIZ TAMAMMI SAYIN(?) WARUM.
ARKADASLAR BU ARKADASIN MESAJLARI YOKMUS GIBI DAVRANIN, KENDISINE CEVAP VERMEYIN, BURDA MÜSAHEDE ALTINDADIR KENDILERI.

ATAAN

Warum Isimli Üyemize Bir Psikolog Tavsiye Edebilecek Arkadaslarin Yardimlarini Bekliyoruz

gece

(SIZ ASMISSINIZ KENDINIZI )

SAYIN WARUM !!!
SIZI SON KEZ UYARIYORUM,
MANASIZ MESAJLARINIZIN DEVAMI GELIRSE,
GEREKLI ISLEM NEYSE UYGULANICAKTIR:
BURDA, KIMSE KIMSENIN HUZURUNU BOZAMAZ:
BUNA MÜSADE ETMEYIZ.

SAYGILAR...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 26, 2009, 12:16:30 ÖÖ
Keşke evde kalsaydımda bugünkü yaşadıklarımı yaşamasaydımm :zopa: :zopa: offoff:) offoff:)
iyiki yaşamışsın zeytincim bak ne güzek adrenalin olmuş---> :zopa: offoff:)

monotonluktan kurtulmuşsun... ;)

...mystery...

ohooo bu warum? aşmış kendini dicek tek bir laf bulamıyorum kime bulaşıcağını şaşırmış durumda... offoff:)