“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

...mystery...

gece

Konu neydi burdaki ?   ( Ne olmus burda amaninnn konu yok ;D )
Bir türlü bulamadim da... ;D  :zopa: :zopa: :zopa:

SEVGI-40

keske bugun gördüklerimi görmeseydim  :cryla: :cryla: offoff:) offoff:) offoff:)

RIBERY

keşke içimdekı hasrete dogru gıdebılseydım

NİLSENAM

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 28, 2009, 12:12:11 ÖÖ
keske bugun gördüklerimi görmeseydim  :cryla: :cryla: offoff:) offoff:) offoff:)
ne gördün bilmiyorum sevgicim ama İyiki görmüşsün belkide sana ders vericek bişey olmuştur.... :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Ocak 28, 2009, 01:10:58 ÖÖ
keşke içimdekı hasrete dogru gıdebılseydım
İyiki içinizde bir hasret var... ;) özlemek iyidir... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 28, 2009, 11:50:44 ÖÖ
keşke sevenler ayrılmasa.....
buna bişey diyemicem ne yazık ki çünkü bunun İyi bi yanı yok bencede... :) patrona havale ediyim en iyisi... :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 28, 2009, 01:55:31 ÖS
buna bişey diyemicem ne yazık ki çünkü bunun İyi bi yanı yok bencede... :) patrona havale ediyim en iyisi... :haha:
Yeniden Kavusabilmek Icin Hoscakal Demek Kacinilmazdir, Mesafeler Kücük Asklari Öldürür, Büyük Asklari Daha da Güclendirir.
Iyiki Arada Bir Sevdiklerimizden Ayriliyoruz, Onlari Ne Kadar Sevdigimizi ve Ne Kadar Sevildigimizi Anliyoruz 
okey:)

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:59:52 ÖS
Yeniden Kavusabilmek Icin Hoscakal Demek Kacinilmazdir, Mesafeler Kücük Asklari Öldürür, Büyük Asklari Daha da Güclendirir.
Iyiki Arada Bir Sevdiklerimizden Ayriliyoruz, Onlari Ne Kadar Sevdigimizi ve Ne Kadar Sevildigimizi Anliyoruz 

--> alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

Iyi ki sabir diye bir sey, ve o seyin murat diye bir sonu var... alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) :angel: :angel: :angel: :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:59:52 ÖS
wayy süpersin patron... yuppi:) yuppi:)

3,14

ATAAN

Onur Sen Zaten Süpersin Kardesim Benim Yoksa Nasil Damadim Olabilirdin Dimi  okey:)