“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 02:10:15 ÖS
Onur Sen Zaten Süpersin Kardesim Benim Yoksa Nasil Damadim Olabilirdin Dimi  okey:)

--> utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) Yok ya, ne süperi.. ::) utanan:) utanan:) Orta sekerli neyime yetmiyor?! alkis:)

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 01:59:52 ÖS
Yeniden Kavusabilmek Icin Hoscakal Demek Kacinilmazdir, Mesafeler Kücük Asklari Öldürür, Büyük Asklari Daha da Güclendirir.
Iyiki Arada Bir Sevdiklerimizden Ayriliyoruz, Onlari Ne Kadar Sevdigimizi ve Ne Kadar Sevildigimizi Anliyoruz 
okey:)

okey:) okey:) :)

mub@rek

zeytin

Keşke hava yağışlı olsa dedim ve yağmur yağdı.Başka bişey dileseymişim belki kabul olurdu ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 29, 2009, 06:39:20 ÖS
Keşke hava yağışlı olsa dedim ve yağmur yağdı.Başka bişey dileseymişim belki kabul olurdu ;D

;D ;D ;D

zeytin

Keşke kar yağsa (belkii buda kabul olur)

ATAAN

Su Meterolijiyi Kurcalayip Durmayin Diyom Size Ya  ;D

3,14

--> Keske ben iki defa hasta olsaydim da, Aşkım hasta olmasaydi. :embarassed: :embarassed: :embarassed:

kirsehir7

keske gercek bi dostum olsaa ne güzel olurdu  :P

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 29, 2009, 03:19:25 ÖS
Keske hava yagmurlu olsa.  8)
aman iyiki değil kim severki ıslanmayı kuru kuru olmak iyidir insanlar için toprak için falan tabşki yağsın.... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 29, 2009, 06:44:02 ÖS
Keşke kar yağsa (belkii buda kabul olur)
ayy evet yaa.... :haha:
(sanırım görevimden saptım ama bu benim hayalim yaa okullar tatil olur... :haha: )

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:21:35 ÖS
--> Keske ben iki defa hasta olsaydim da, Aşkım hasta olmasaydi. :embarassed: :embarassed: :embarassed:
üzüldüğünü biliyorum ama İyiki sevgide hasta olmuş en azından bağışıklık sistemi güçlenir ve biahakine(hastalığı ne bilmiyorum ama eğer gripse... :-\ ) daha az kötü bir hastalık geçirir... :-\ yada kendine dikkat etmeyi öğrenir... :-\

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 30, 2009, 01:23:07 ÖS

--> Iyi ki senin de dost(larin)un var. :angel:

Keske farkinda olsaydin. ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 30, 2009, 01:23:07 ÖS
:-[ :-[ :-[ :-[

Gerçek dostunu bigün bulduğunda değerini daha çok bilrisin kirsehir şimdi olmadığı ve bi gerçek dost istediğin için... ;)