Recep İvedik 2 Geliyor !

Başlatan 3,14, Aralık 21, 2008, 01:38:49 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Recep İvedik 2 Geliyor !

Vizyona girdiği günden bu yana 5 milyondan fazla kişinin izlediği Recep İvedik‘in devamı da çekiliyor.

Ben de şahan’ın yerinde olsam çekerdim çünkü adam Türk sinema tarihindeki en büyük izlenme oranlarından birisini yakaladı Recep İvedik ile.

İlk film ile benzer başarıları yakalacak mı bilinmez ama 2 .filmden sonra 3. ve son bir Recep İvedik filmi daha çekilecek. Bu da sanırım ilk Türk Trilogy’si olacak 2. Recep İvedik filmlerinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak ve bu senenin sonuna yetiştirilmeye çalışılacakmış.

Söylenenlere göre 2. ve 3. filmlerde Recep İvedik, Uludağ ve bir üniversite kampüsünü yerle bir edecek.

Merakla serisini bekliyoruz bakalım Recep İvedik kahramanımızı ne maceralar bekleyecek bu kez.

(Alintidir. Kaynak: https://www.recep-ivedik.com/)

RECEP IVEDIK 2

kirsehir7

kirsehir7

kirsehir7

kirsehir7

ne zaman geliyor bu avrupa sinamalarina onur biliyomusun?

3,14

--> Recep İvedik'in Konuşması

https://www.youtube.com/watch?v=BCbSFoJagLE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fmy_videos_edit2&feature=player_embedded

Evet, hepinizi selam ederim saygıyla...

Öncelikie, güzel Türkiyemizin İstanbul'unda bu kadar fazla godaman olduğunu görmek, ensesi galın olduğunu görmek beni şaşıttı. Hepiniz ip gibi dizilmişiniz, efendi olun, adam olun lannn!

şindi, size çocukluğumdan beri müyen taşı olmuş taşımış bir felsefemden bahsetmek isterim:
Ağustor Böceği - Garınca.

Ağustos böceğiyle garınca tarlada oturuyolarmış. Garınca demiş ki:

-Olum bak, gobileşen dünyanın güresel ısınmasından dolayı, demiş, dolar fiyarları tavana vuracak, petrol varilleri düşecek, o yüzden adam ol, efendi gibi çalış, demiş.

O da demiş ki:
-Lan olum, demiş, sen ne anlarsın, demiş, zaten, demiş, yerin dibinde yaşıyosun, bi tane toprağın içinde, demiş, deliğin içinde, onun bunun, demiş, pisliğini evine götürerek yaşyosun, demiş, senden mi öğrenecem la, demiş, milletin tükürüğünde havuz diye yüzüyosun, demiş, yürü git demiş.

-Senlen görüşecez la, demiş, gitmiş.

Gış olmuş, efendim garınca tabi evde alem yapıyor, arkadaşları da var, bi yirmi-yirmbeş garınca, gızlı erkekli, takılıyolar evde. Gapı çalıyor efendim, gapıyı bi açıyolar, Ağustos Böceği. Böyle sünepe, bitmiş, efendim diyo ki:

-Ya, diyo, garınca, diyo, yazın, diyo, senlen, diyo, gonuşmuştuk tarlada, diyo, acaba, diyo, iki kutu bulgur, bi de, demiş, nebâti yağı var mı sizde?

O da demiş ki:

-Lan olum, demiş, sen ne yavşak, ne şerefsiz, ne, ne gerizekalı, ne salak bi adamsın la, demiş. La seni geçen yaz uyardık la, demiş, hatırlıyo musun, demiş, sırtımda, demiş, ay çekirdeğiylen giderken sana söylemiştim, demiş, uyardım la seni, demiş, uyarmasam gızmıyacam lan, demiş, şEREFSİZ!

Ağustos böceği:

-Lan ne bağırıyon la, demiş, adamı cinnete getirme, zaten gafam iyi, demiş.

-Lan, demiş, bas git lan burdan, demiş, valla şimdi, demiş, yemin ediyom rakunları çağırırım, seni topa... Lan, demiş, yürü git lan, demiş.

O, onun antenini tutmuş, arka bacağını gırınca, bi itiş gagış, filan böyle, ortalık gan revan, akşamına her yer dağılıyo...

Bunu da neden anlattığımı bilemiyorum şu anda ama, iii sonuç olarak, iii ii yani, fok balıkları çok yalnız, sonuçç olarak, çok üzgün, her gün gırkbeş santimetre buzulun eridiği dünyamızın, yani nalet olsun ya. Valla nalet olsun...

Her şeyi geçelim, benim bi felsefem var. Bakınız:

Ekinler, baş vermeden, kör buzağı topallamaz arkadaşlar!

...

Hepinizi, saygıyla selamlarım...

Fotoğrafçılar çeksin...