ab vatandaşı ile akrabalık belgesi

Başlatan rola, Aralık 22, 2008, 04:35:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rola

slm anrkadaslar ben a1 i 79 puanla gectım konsalosluğa baş vurdum şimdi nasipse dideceğim ama benden ab vatandaşı eşle akrabalık belgesi diye bişe istıyolar nüfüs müdürlüğü ne olduğunu bılmıyo başına gelen ve nerden alındını bılen varsa bılgılendırsın benı herkeze kolay gelsin

karakartalali

slm arkadaşım sanırım eşim yabancı olduğundan kaynaklanıyordur. aynı durum bendede sözkonusu, fakat daha nüfus müdürlüğüne sormadım.bu konuyu bilenler varsa paylaşırlarsa sevinirim.

ozgur_efe

ATAAN

Akrabalik Belgesi; Türk Vatandaslari Icin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinin Aslıdir.

rola

değildir nufus kayıt örneğinı ayrı istıyolar o baska evrak

ATAAN

Akrabalık Onayı Belgesini Bagli Bulundunuz Muhtarliktan Alabilirsiniz.

ozgur_efe

ne alaksı varr? ab vatandası ile akrabalık belgesi diye kastedilen evlilik cuzdanının fotokopisi

ATAAN

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 27, 2008, 10:54:38 ÖS
Akrabalik Belgesi; Türk Vatandaslari Icin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinin Aslıdir.
Dikkatinizden Kacti Sanirim

Evet AB Vatandasi ile Akrabalık derecenizi gösterir belge nikah cüzdanıdır.

rola

konsolosluğu aradım evlilik cüzdanı  imiş   halayy:) halayy:)

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.