dogum günün kutlu olsn DILOSCH

Başlatan kirsehir7, Aralık 23, 2008, 12:18:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

20 haziran... ;D bi yere yazdım gece ablacım... :) sen daha şanslısın senin 3 konun olucak... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 24, 2008, 03:57:33 ÖS
20 haziran... ;D bi yere yazdım gece ablacım... :) sen daha şanslısın senin 3 konun olucak... :haha:

YA SAKAYDI YA  ;D :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 24, 2008, 05:18:21 ÖS
YA SAKAYDI YA  ;D :haha: :haha: :haha: :haha:
benimkide şakaydı ama açarım konu yani benden önce açılmazsa... :) :) :-*

dielosch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 23, 2008, 12:18:57 ÖÖ
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DILARACIIGIM
NICE UMUTLU MUTLU GÜZEL SENELERE IYIKI DOGDUN IYIKI VARSIN
IIYKI BU FORUMA ÜYESIN
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
KOCAMAAAAAAAAN öprüyorum seniii  :-* :-*
[/color][/b]

çooook teşekkür ederim kırşehir yaa çoook mutlu oldum gerçektenn  :) dün girdim almancax'a ama hemen çıkmam gerekti bilirsin doğumgünü işlerini mum üflemek , parta kesmek falan falan onlarla meşguldum kırmızı koltuğada oturamadımm kısmet bugüneymişş  :-*  ;D
Alıntı yapılan: mub@rek - Aralık 23, 2008, 12:21:34 ÖÖ
Az önce Laf Laf' i aciyor konusunda gercekten yazicaktim.
Siz benden önce eklediniz demekki..

İyi ki dogdun arkadasim. Mutlu yillar, Uzun ömürler dilerim.

--->--@

Çoook teşekkür ederimmm iyi dilekleriniz için çok sağolun  :)
Alıntı yapılan: _VeRa_ - Aralık 24, 2008, 01:45:42 ÖS

Mutlu yıllar dielosch ;)
Gerçeğini yapıp sana yedirmem mümkün olamayacağından dolayı sanal olanını kabul et ;D
Doğum günü pastan benden olsun dedim 8)

Uff Vera süper görünüyorr çok sağoll gerçektenn ayy çok sevindim yaaa mutluluktan ağlıcam şimdi  :)

Hepinize çok teşekkür ederimm cidden çok mutlu oldumm  :) DÜn cevap yazmayı isterdim ama malum fazla kalamadımm ... Esma abla sende konu açmışsın böyle ona çok güldümm bu arada İnşAllah şanslı bi yılım yolur ( dediğiniz gibi ) tekrar sağolunn sizi çoo......ook seviyorumm  :-*  :)

...mystery...

Uff Vera süper görünüyorr çok sağoll gerçektenn ayy çok sevindim yaaa mutluluktan ağlıcam şimdi  :)

biz senin doğum gününü ağla diyemi kutluyoruz bişeyede ağlamayıver..(mutluluktan bile olsa... ;D )

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 24, 2008, 05:27:09 ÖS

biz senin doğum gününü ağla diyemi kutluyoruz bişeyede ağlamayıver..(mutluluktan bile olsa... ;D )
ağlarım işte ağlıyorum hatta ama mutluluktann  :) üzüntüden ağlamayalım da ne olursa olsun  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 24, 2008, 07:57:11 ÖS
ağlarım işte ağlıyorum hatta ama mutluluktann  :) üzüntüden ağlamayalım da ne olursa olsun  ;)
olsun ağlama sen kıyamam ben sana... (yalann yalann sadece küresel ısınma var suya ihtiyacımız olucak o zaman ağlarsın... :haha: )

tabiki şakaydı... ;D

zeytin

dielosch