Dielosch dogumgünün kutlu olsun

Başlatan esma 41, Aralık 23, 2008, 12:21:43 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 23, 2008, 03:41:02 ÖS
okuldan çıkalı 5 dk oldu.... ;D ;D ama ben tutup getiremem arada 2 saatlik yol var ben ist.dayım o adapazarında... :haha:

Napalim artik tek care gelince dövmek yani  :zopa: ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Aralık 23, 2008, 03:47:36 ÖS
Napalim artik tek care gelince dövmek yani  :zopa: ;D
hayııııırrr............... :zopa: kıyamam ben arkadaşıma... utanan:) utanan:)

dielosch

Burada da teşekkür ediyim herkese çoook sağolunn acayip mutlu oldum yaaa hatta mutluluktan ağlamak üzereyimm  :cryla:

Dün cevap yazmak isterdim ama fazla kalamadım açmamla kapatmam bir oldu keşke dün yazabilseydim belki daha anlamlı olurdu ama olsun şu anda çooook mutluyum yaa hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için hepinizi çoooooooo.......ooooookkk seviyorummm  :-* :)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 24, 2008, 05:30:09 ÖS
Burada da teşekkür ediyim herkese çoook sağolunn acayip mutlu oldum yaaa hatta mutluluktan ağlamak üzereyimm  :cryla:

Dün cevap yazmak isterdim ama fazla kalamadım açmamla kapatmam bir oldu keşke dün yazabilseydim belki daha anlamlı olurdu ama olsun şu anda çooook mutluyum yaa hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için hepinizi çoooooooo.......ooooookkk seviyorummm  :-* :)

mutluluktan bile ağlama sen bitanesi.... :-* :-* :-* şimdi sen 15 yaşındasın ben kaldım mı 14te... :'( (ama ben ağlayabilirim :'( )

jentzsch

dielosch

Gizemmmm yapma şöyle  :-*

Bu arada sağol Jentzsch  :)

( Nickini doğru yazmışım oleyyy  yuppi:) ( kırmızı koltuktaki sorularda yanii  utanan:) )

...mystery...

Gizemmmm yapma şöyle  :-*

:haha: :haha: tamam yapmam... (uysal ben... ;D )