İsrail'i PROTESTO ve KINAMA

Başlatan Sonsuzluk Yolcusu, Aralık 29, 2008, 06:12:54 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sonsuzluk Yolcusu

27 Aralik günü savas ucaklariyla sivil halkin üzerine onlarca roket yagdirip, aralarinda cok sayida kadin ve cocugun bulundugu 200’ün üzerinde insani katlederken, birçogu agir olmak üzere 700’den fazla insani da yaralayan, Filistin halkina karsi büyük bir katliam sergileyen israili kiniyorum ve lanetliyorum.

ALLAH bu saldiriyi yapanlari kahretsin.

ALLAH(cc) Filistin`lilerin yardimcisi olsun.

sonsuzyolcu0604

Ne zaman yemek yersem, bir Filistinle çocuk geliyor aklıma.. O zaman elimdeki kaşığı düşürmek istiyorum!.. Ama nefsim izin vermiyor!.. şimdi düşünme yemeğini ye sonra düşünürsün!..

Ne zaman gülersem, Filistinli bir mucahid geliyor aklıma!.. O an gülmeyi bırakmak istiyorum! Ama yine nefsim devreye giriyor ve şimdi düşünme!.. Gülmeni bırakma diyor!..

Ne zaman yatağıma uzansam, aklıma Filistinli Bir Mucahid geliyor.. O zaman uyumak istemiyorum!. Ama yine nefsim devreye giriyor!.. Göz görmeyince gönül rahat diyor! Sen uyu sabah düşünürsün diyor!..

Ne zaman üzerime giyecek bir kıyafet alsam, aklıma Filistinli Mücahid geliyor.. O an almak istemiyorum Ama ama ama yine zalim nefsim devreye giriyor!.. Bunu da al bu son olsun diyor! ama bir türlü sonu gelmiyor!..

İşte yine Filistinim kanlar içinde!.. Ve bugün elimdeki kaşığı düşürmeyi başardım!..
Filistinlim ateşler içinde iken, burda elim kolum bağlı oturmak beni sıkıyor Rabbim..

Çoğu zaman Dua etmekten bile aciziz!.. Affet bizi Rabbim.. Affet bizi Filistinlim     :(

gece

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Aralık 29, 2008, 06:12:54 ÖS
27 Aralik günü savas ucaklariyla sivil halkin üzerine onlarca roket yagdirip, aralarinda cok sayida kadin ve cocugun bulundugu 200’ün üzerinde insani katlederken, birçogu agir olmak üzere 700’den fazla insani da yaralayan, Filistin halkina karsi büyük bir katliam sergileyen israili kiniyorum ve lanetliyorum.

ALLAH bu saldiriyi yapanlari kahretsin.

ALLAH(cc) Filistin`lilerin yardimcisi olsun.

:cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

kirsehir7

kahrolsuuuuuuuuuuuuuuuuuuun israiiiiiiiilllllll.
Allah onlarin belalarini versin yanlarinda kalmiyacak elbet birgün belalarini bulacaklar.

tickoff:) tickoff:) tickoff:)

Allahim filistinin yardimcisi olsun  :cryla: :cryla: :cryla:

RIBERY

:cryla: :cryla: :cryla:Allah fılıstınlı kardeşlerimize sabır kuvvet versın

kahrolsun ısrail rabbım muhakak bunu sıze bırakmıyacak pıs yahudıler Allah sızı kahr etsın

ATAAN

Bu Lanet Olasica Yahudi Devleti, mevcut ideoloji ve kurumlariyla ayakta kaldikça, terörü mesru bir siyaset araci olarak görmeye devam edecektir. Allah Tez Elden Topunu Kurutur Bu Lanet Olasicalarin InsAllah

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 30, 2008, 12:50:20 ÖÖ
Bu Lanet Olasica Yahudi Devleti, mevcut ideoloji ve kurumlariyla ayakta kaldikça, terörü mesru bir siyaset araci olarak görmeye devam edecektir. Allah Tez Elden Topunu Kurutur Bu Lanet Olasicalarin InsAllah

AMIN))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hasan42

Israilin yaptigi saldiriyi kiniyor ve lanetliyorum.

NİLSENAM

KAHROLSUN İSRAİL.İSRAİLİ ŞİDDETLE KINIYORUM.ALLAH FİLİSTİNLİLERİN YARDIMCISI OLSUN. :cryla:

yeliz55

gözlerini bile kırpmadan hiç acımadan kadın, çocuk, yaşlı demeden masum insanları katleden lanet israili binlerce kez KINIYORUM. nasıl bir vicdan nasıl bir inanış anlayamıyorum. nasıl bir toplulukki kendinden başka bütün milletleri insan yerine koymadan katlediyorlar. Allah'ın yardımı müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun inşAllah......

mucizemsin

60 yildan beri filistini yok etmeye calisiyolar BEbEk KATILLERI gucleri yetiyosa hepsini ortadan kaldirsinlar ALLAHIN vaadi gerceklesecektir KORKAKLAR yoldan gecen cocuga silah tutan askerden nolacak Allah askina öhhh desen ödleri kopacak sekilde yasiyolar yazik onlara ZAVALLILAR bunlarin cocuklarinin gelecekleri nasil olacak merak ediyorum herkesin nefretle baktigi bir topluluk kibirleri ve gururlari ile bakalim nereye kadar saldiracaklar Allahin laneti üzerlerine olsun cenneti kazanan din kardeslerimede buradan selam olsun..

gece

Deli Yürek ve Kınalı Kuzular dizisinin önemli oyuncularından Ahmet Yenilmez'in basın bildirisi...

Muhterem basın

Ben bir tiyatro sanatçısı, bir baba, en önemlisi de yaradılmışların en şereflisi olan insan olarak utanıyorum ve bu utancımı kamoyu ile paylaşmak istiyorum.

Kızım Ayşe Hanzade'nin gözlerine bakamıyorum. Çünkü Filistin'de onlarca yüzlerce Ayşeler can veriyor. Ben kızımın gece üstünü örterken kondurduğum buse ile uyanırken Filistin'nde Ayşeler gece uykusundan uyanamıyor bile!

Yüreğim yanıyor!

Ülkemin başbakanını beşbuçuk saat meşgul edip üstüne üstlük uçaklarımızın tamiri için pazarlık yapıp ve uçaklarının eğitimi için benim topraklarımı kullanıp Ayşelerin üstüne bomba yağdıran İsrail devletini kınıyorum!

Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, Yaradılmışların en şereflisi olan insanlığa sesleniyorum.

Siz değerli basın mensuplarına sesleniyorum.

İnsan insanı öldürüyor!

Gece annesinin yanında yatan Ayşeler ölüyor!

Ne olur ülkemin değerli basın mensupları
Yalvarıyorum
Susmayın
Susmayalım.
En azından siz ekranlarınızı sayfalarınızı açın, buralardan ayşelere seslenelim.
Ne olur
Yalvarıyorum.
Yakışmıyor bu hal bize yakışmıyor!

Ahmet YENİLMEZ
Alıntı Yap

Ahmet YENİLMEZ beyefendinin yapmis oldugu basin aciklamasi beni cok etkiledi.
Iste bu dedirtti herkez bulundugu yerin ölcüsünde bir seyler yapmali Ahmet beyin yaptigi gibi...

NE ZAMAN BITICEK  KAHROLASI SAVAS, NE ZAMAN ?
SIYASILERIN VE BASLARINDAKI ... neyse BU INSANLAR, HALK CEKMEK ZORUNDAMI BÜTÜN BU EZIYETI.

gece

Filistin'in yürek burkan,göz yaşartan resimleri...

İşte vatan istenenlerden birisi.Iraktan bir resim.Bunun benzerleri bir haftadır,her gün Filistin'de de yaşanır oldu.

Aşık Sefai diyor;

"Vatan mı istedin lan beşikte ki bebekten?
Bu hesaptır,sorulacak apo/İsrail denilen köpekten."

Fotoğraflar ve fotoğraflar...

Acının,ölümün,korkunun kağıt üzerinde ki yansımaları...
Alıntı Yap

gece

"Gevşemeyin üzülmeyin; eğer (gerçekten) iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz" (3/Al-i İmran139)

"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma;

O sadece, onlara, gözlerin dehşetle bakakalacağı Gün'e kadar zaman tanımaktadır.

"İBRÂHÎM - 42

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Ocak 02, 2009, 05:50:20 ÖS
"Gevşemeyin üzülmeyin; eğer (gerçekten) iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz" (3/Al-i İmran139)

"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma;

O sadece, onlara, gözlerin dehşetle bakakalacağı Gün'e kadar zaman tanımaktadır.

"İBRÂHÎM - 42

ELLERİNE SAĞLIK GECE.KAHROLSUN İSRAİL.

mub@rek

Gerek yerel basindan gereksede diger yollarla izledigim ve gördügüm kadariyla yapilan bu zulmün hicbir aciklamasi olamaz!
Rabbim onca masum insanin katledilmesine sebep olanlari en kötü sekilde cezalandirsin insAllah.
israil ogullarina acilarin en büyügünü, katliamlarin en büyügünü Allah (c.c) versin insAllah.

Yaptiklari karsisinda aciklama olarak sizde evinizin oturma odasinda füze bulundurursaniz sizide vururuz aciklamasi yapan o yetkililerede Allah dünyalar kadar bela versin.

Cok üzgün ve sinirliyim  :-[ offoff:)