Burç Hesabı Karıştı..!!

Başlatan ...mystery..., Ocak 03, 2009, 06:54:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fayhan

sence mystery?!

yapmamı mı yapmamamı mı tercih edersin  ;)

...mystery...

sanırım yapmasanız daha iyi özellikle bu saatte çok yorgunum hiç kaçıcak halim yok.... ;D

fayhan

sanırım benimde tısslayacak halim kalmadı ;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: fayhan - Ocak 11, 2009, 01:04:59 ÖÖ

sanırım benimde tısslayacak halim kalmadı ;D ;D ;D
:haha: :haha: zaten sizin kış uykusunda olmanız gerek azıcık yağ depolayında susadığınızda yakar metabolik su elde edersiniz... :haha: (kafamdan biyoloji konuları geçiyo kusura bakmayın saçmalamaya başlıyorum... ;D )

fayhan

ok öyle olsun bakalım şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacakkk dance:) dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: fayhan - Ocak 11, 2009, 01:09:15 ÖÖ

ok öyle olsun bakalım şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacakkk dance:) dance:)
tamam o zaman sonra görüşürüz... byby:) byby:)

fayhan

gece

Bu burc meselesi muallakda kaldi ne olucak benim bu durumum neyim ben simdi Ikizlermi yoksa Boga burcumuyum ya  ;D

gece

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 11:20:11 ÖSBu burc meselesi muallakda kaldi ne olucak benim bu durumum neyim ben simdi Ikizlermi yoksa Boga burcumuyum ya  ;D

;D ;D ;D

zeytin

Yok ben Başağımı seviyorum Piyangodan çıkma burç istemem ben yaa.23 yıllık karakterimi ve huyumu bu hesap için değiştiremem. :haha: :haha:

NİLSENAM

ben aslanımmmmm   yuppi:) yuppi:)

ve öyle kalacamda.... :haha:

zeytin

Bende Başakım istemem Aslan Maslan  :haha:

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 11:20:11 ÖSBu burc meselesi muallakda kaldi ne olucak benim bu durumum neyim ben simdi Ikizlermi yoksa Boga burcumuyum ya  ;D
bende ikizler özellikleri belirmeye başladı isterseniz bi dikkat edin... :haha:

gece

Alıntı yapılan: gece - Ocak 03, 2009, 07:10:19 ÖSYa ben BOGA  burcunu hic bilmem hic ilgilenmedim ki offf   offoff:) ben ikizler burcunu seviyordum ya  ;D

Boga olmusum unutmustum  :haha:

gece

...mystery...