Arabesk Kösesi, Dertsiz Olmayan Giremez...

Başlatan ATAAN, Ocak 13, 2009, 10:20:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 18, 2009, 04:48:21 ÖS
:haha:
neden güldün Ataan Bey (amca) insan yeğenine gülermi normal bir soru sordum yanee ;D ;D(yeğen kelimeside amcadan geliyo :haha: :haha: hatırlatmak istedim)

ATAAN

Zeyttiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn  Sarkilari Dinle Sonrada Cik Bahcede Oyna Bakayim Biraz  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 18, 2009, 04:53:05 ÖS
Zeyttiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn  Sarkilari Dinle Sonrada Cik Bahcede Oyna Bakayim Biraz  :haha:
yok almiyim bugün onları dinleyince bir anda onlara bürünüyorumm :haha: :haha: en iyisi bahçede oynayayım benn ;D ;D

zeytin

Gece ablacım burdamısın kim küstürdü seni gidip küstürenin kulağını çekeyiimmm tickoff:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 18, 2009, 05:28:42 ÖS
Gece ablacım burdamısın kim küstürdü seni gidip küstürenin kulağını çekeyiimmm tickoff:)

Simdi benim Virüsler beni biraz alingan yapti ya zeytincim sorma yani  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 18, 2009, 05:31:01 ÖS
Simdi benim Virüsler beni biraz alingan yapti ya zeytincim sorma yani  ;D
abowww üzülme ablacımm senin üzenlerede elbette virüs yakalayacak ozaman sende intikam alırsınn ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 18, 2009, 05:38:39 ÖS
abowww üzülme ablacımm senin üzenlerede elbette virüs yakalayacak ozaman sende intikam alırsınn ;D ;D
hadi gece ablayı üzenlere virüs bulaştırma kampanyası düzenleyelim... ;D (sanırım konu gittikçe olduğu çizgiden kayıyo... :haha: )

ATAAN

Mystery, Keskeler Bölümünde Cevap Bekleyen Keskeler Var, Sen Ne Geziyorsun Buralarda Bakayim  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 18, 2009, 07:12:47 ÖS
Mystery, Keskeler Bölümünde Cevap Bekleyen Keskeler Var, Sen Ne Geziyorsun Buralarda Bakayim  ;D
gidicem şimdi bi an internetim gittide... :haha: gittim patron hemen.... :haha:

ATAAN

Ben Sayin Geceyle Ilgilenirim, Sen Git Isine Bak  ;D

...mystery...

...mystery...

;D ;D ;D eee sorulara hızlı cevap vermeyi ve sorunlara hemen çözüm bulmayı kimden öğrendim çok sağlam bi patronum var.... ;D ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 18, 2009, 07:18:32 ÖS
;D ;D ;D eee sorulara hızlı cevap vermeyi ve sorunlara hemen çözüm bulmayı kimden öğrendim çok sağlam bi patronum var.... ;D ;D
;D ;D ;D  okey:) okey:) okey:)  alkis:) alkis:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 18, 2009, 07:15:12 ÖS
Ben Sayin Geceyle Ilgilenirim, Sen Git Isine Bak  ;D

;D ;D

Biri bana mi seslendi sanki adimi duydum gibi  ;D