" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 06:52:32 ÖS
:haha: :haha: :haha: bende evciliği hiç sevmezdim babamın yurtdışından getirdikleri barbie bebeklerin saçlarını değişik modellerde kesip uzamasını beklerdim tabi annemden çok azar işitirdim  :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Caddede Futbol Maci Yapardik Hemde Ankarada, Yani Simdi Degil Top Oynamak Karsidan Karsiya Bile Gecemiyorsunuz. Top Evin Birinin Camina Gelir, Klasik Söz Her Zaman " Keseyimmi Topunuzu Ha, Bir Daha Burda Oynayacakmisiniz" olurdu,  :haha:

gece

utanan:) ;D ;D
Hosbuldum

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 06:52:32 ÖS
:haha: :haha: :haha: bende evciliği hiç sevmezdim babamın yurtdışından getirdikleri barbie bebeklerin saçlarını değişik modellerde kesip uzamasını beklerdim tabi annemden çok azar işitirdim  :haha: :haha:
Ciddenmi bende bir bebegimi öyle yapmistim ya baska bebekte yoktu baktim saclari uzamiyo basladim aglamaya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Arkadas Barbie den Bahsediyor Sayin Gece  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:56:15 ÖS
:haha: :haha: :haha: ama hala eziyosunuz.... :haha: ben annemlere barbie almıyolar diye ağlardım alıncada oynamazdım çünkü hoşlamazdım ne cins bi çocukmuşum o zamandan belliymiş benim nasıl bişey olucağım.... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 06:55:40 ÖS
utanan:) ;D ;D
Hosbuldum
Ciddenmi bende bir bebegimi öyle yapmistim ya baska bebekte yoktu baktim saclari uzamiyo basladim aglamaya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: bende ağlardım bide annemden azar işitince daha çok ağlardım  :haha: :haha:

ATAAN

Bizim Mandrakelerimiz Tommikslerimiz  Vardi  ;D

...mystery...

bizimde harry potter'larımız var diye başlıyomuşum bende şimdi... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:56:15 ÖS
Lütfen ama Ataan amca sizin saklanbaçlarınızla körebelerinizle çelik comak oyunlarınızla oynarkene iyide biz barbie bebeklerimizle oynarkenmi çocuk olduk şimdiiiii :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:59:36 ÖS
Bizim Mandrakelerimiz Tommikslerimiz  Vardi  ;D
bizimde cin alimiz vardıı :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 07:01:16 ÖS
bizimde cin alimiz vardıı :haha: :haha: :haha:
ama bence burda dikkatli ol onlardada vardı büyük ihtimalle onlardan bize kadar uzanan nadir şeylerden biri o sanırım.... :haha:

ATAAN

Cin Ali Bizim Zamanimizda da Vardi  ;D
Sizin ki, Cin Alinin Oglu Falandir  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 07:05:13 ÖS

Cin ali yibende hatirliyorum ya evet ilk okulda verdikleri ilk kitap oydu  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

yok sizinki ilk cin aliydi bizimkisi sizinki olan cin alinin babasının oğlunun oğlunun kızından olan oğlunun tezyesinden olma oğluydu  :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ben demiştim ATAAN bey acayip hazır cevaptır demiştim bak verdimi güzel bir cevap.... :haha: ben uyarmıştım.... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 07:07:35 ÖS
yok sizinki ilk cin aliydi bizimkisi sizinki olan cin alinin babasının oğlunun oğlunun kızından olan oğlunun tezyesinden olma oğluydu  :haha: :haha: :haha: :haha:
ne geniş bir aile.... ;D