" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:50:49 ÖS
Bilmemi Hic, Ya O Zamanlar Okuldan Gel, Cantayi Eve Salla, Ekmegin Arasina Biraz Peynir, Öbür Elinede Bir Domates Dogru Sokaga, Hava Kararincaya Kadar Oynardik, Oyuncak Falan Zaten Yoktu ki
yaaa ağlıcam ama yaaa bende o zamanlarda doğmak istiyorum.... :'( :'( (ne saçma bi istek oldu dimi yaril:) )

gece

Aslidaihtiyac listemizdeki siralama ve Lüks ayrimi yapamamiz
bizi ailecek calimaya ve hayatin yarisindan kopmaya mecbur biraktik sanirim  :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 04:52:52 ÖS
Aslidaihtiyac listemizdeki siralama ve Lüks ayrimi yapamamiz
bizi ailecek calimaya ve hayatin yarisindan kopmaya mecbur biraktik sanirim  :-[
:-[ :-[ :-[

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:50:49 ÖS
Bilmemi Hic, Ya O Zamanlar Okuldan Gel, Cantayi Eve Salla, Ekmegin Arasina Biraz Peynir, Öbür Elinede Bir Domates Dogru Sokaga, Hava Kararincaya Kadar Oynardik, Oyuncak Falan Zaten Yoktu ki

Ne güzeldi ya kan ter icinde kalirdik

Annanem kapiya firlardi kizim gece oldu gelmiycen mi daha ;D

bende aynen su cevap Annane dur " ip atliyorum ya " 100 lere geleyim gelecem valla  ;D

100 ler diye bir sayi olamzki ip atlamada  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ATAAN

Ilk Ingilizce Dersi, Ögretmen Book Dedi, Dedik Ingilizler Kitaba Book Diyorlar Vaybe Ne Kadar Tuhaf Bir Dilmis Bu   :haha:

ATAAN

Benim Cocuklugum Ankarada Gecti, Bide Bizim Cekirdek Faslimiz Olurdu Aksam Üzerileri, Apartmanin Girisine Mahallenin Bebeleri Oturu Citir Citir Cekirdek Citlerdik Saatlerce  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:58:34 ÖS
Ilk Ingilizce Dersi, Ögretmen Book Dedi, Dedik Ingilizler Kitaba Book Diyorlar Vaybe Ne Kadar Tuhaf Bir Dilmis Bu   :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:58:34 ÖS
Ilk Ingilizce Dersi, Ögretmen Book Dedi, Dedik Ingilizler Kitaba Book Diyorlar Vaybe Ne Kadar Tuhaf Bir Dilmis Bu   :haha:
bizde nedense mother'la girmişti.... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:59:54 ÖS
Benim Cocuklugum Ankarada Gecti, Bide Bizim Cekirdek Faslimiz Olurdu Aksam Üzerileri, Apartmanin Girisine Mahallenin Bebeleri Oturu Citir Citir Cekirdek Citlerdik Saatlerce  :haha:

O cekirdek fasillarinda yaz aksamlari komsularla kapilarin önlerinde Kamplar kurulurdu adeta
gece bekcileri gibi bir yandan cekirdek citlenir diger yandan
Sohbet cocuklar yani biz paso oyuna devam ahhhhhh ahhhhhhhhh simdi o günlere dönüp cocuk olmayi nasil iszerdim ya  :-[

ATAAN

Bizim Zamanimizda Öyle Mother Falan Diyecek, Ariza Cikar Aynen  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 05:02:58 ÖS
O cekirdek fasillarinda yaz aksamlari komsularla kapilarin önlerinde Kamplar kurulurdu adeta
gece bekcileri gibi bir yandan cekirdek citlenir diger yandan
Sohbet cocuklar yani biz paso oyuna devam ahhhhhh ahhhhhhhhh simdi o günlere dönüp cocuk olmayi nasil iszerdim ya  :-[
Valla konunun Adini Degistirsekmi Ne

gece

HEY GIDI GÜNLER HEYYYY mi desek  ;D

ATAAN

Siz Bir Isim Bulun Hadi, Isim Anneside Siz Olun  ;D

gece

Hey gidi günler heyyy ...

Simdiki zamanlarimiz icin de bu sözü tekrar edicez gelicekte unutmayin !!! ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 05:25:01 ÖS
Hey gidi günler heyyy ...

Simdiki zamanlarimiz icin de bu sözü tekrar edicez gelicekte unutmayin !!! ;)
isim süper olmuş.... okey:)