Almancaya Cevinirseniz minnettar olurum

Başlatan almanya, Ocak 17, 2009, 11:57:13 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

almanya

Iyi günler öncelikle gendimi tanitmak istiyorum ben esra kara Türkiyeden geldim 2 yildir evliyim sankt augustinde oturmaktayim.
Almanya da ise 2 yildir ikamet etmek teyim.
Ilk Almanyaya geldigim zaman 1 kurs ardindan tekrardan bir kurs yine yaptim ve cok faydasinida gördüm meslege dogru yönlenmek icin.
Ve simdi kararimi verdim meslek yapmak istiyorum cocuk egitimcisi olarak.

Bu meslegi istiyorum cünkü daha önce Türkiyede buna benzer bi deneyim yaptim.
ve gecen seneden buyana staj yapiyorum halende devam ediyorum siegburgda olan anaokulunda yanisirada agustosa kadar olan bir almanca kursuna daha gidiyorum.

Sizden tek istegim ben kendime güvniyorum sizinde bana güvenmenizi bekliyorum.
Eger samimiyetime inaniyorsaniz bu meslegi bütün kalbimle istegimi bilmelisiniz.

ceviren arkadasa simdiden cok tesekkür ederim

almanya

basligi yanlis yazmisim almancaya ceviriseniz minnettar olurum ...
cok özür dilerim

smaili

smaili

Sehr geehrte Damen und Herren

Erst möchte ich mich vorstellen. Mein Name ist ........  .   Vor zwei Jahren  bin ich nach Deutschland durch Familienzusammenführung eingereist. Ich wohne in St. Augustine. Nach dem ich gekommen bin, habe ich zwei mal ....Kurs (ne kursuna gittigini bilmedigimden bosluk biraktim)  besucht.  Durch die Kurse konnte ich sehr viel Erfahrungen sammeln.

Und jetzt möchte ich als Kinderpflegerin Ausbildung machen.Weil ich in der Türkei auch als Kinderpflegerin gearbeitet habe und hier weiterhin Praktikum als Kinderpflegerin in Siegburg mache. Nebenbei besuche ich auch einen Deutschkurs bis August.

Ich vertraue mir und möchte das auch von Ihnen.
Ich möchte diesen Beruf wirklich.

Mit freundlichen Grüßen.

.........