Arkadaşima...

Başlatan ATAAN, Ocak 17, 2009, 07:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Eski Türklerde Askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir saldırıyı kontrol edebilmek için sırtlarını bir ağaca, kaya veya taşa vererek ok atarlarmış.Atalarımız genelde bozkır hayatı yaşadıkları için bu sırt dayanan nesne genelde bir taş veya kaya olurmuş. Yıllar sonra sırt dayanan taşın ismi ARKA-TAş dan ARKADAş şeklinde dilimize yerleşmiş ve bugün bile güvenebileceğimiz, bizi arkadan vurmayacak olan, samimiyetine güvendiğimiz kişilere verdiğimiz isimdir.Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar.

Aşk, kendinden emin bir şekilde sorar;

-Ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen niye varsın ki bu dünyada?

Arkadaşlık cevap verir:

- Sen gittikten sonra bıraktığın gözyaşlarını silmek için...

Hiç bir zaman arkadaşsız kalmamaniz dileklerimle...

Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru:

1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebi, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
7. Çok özel ve teksin.
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak.
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut.

...mystery...

umarım herkesin iyi bir arkadaşı vardır sanırım benim birden fazla var.... ;D ve umarım 2-3 sene önce olduğu gibi yanılmıyorumdur.... :'(

SEVGI-40

cok güzel paylasim abicim  :-*

mub@rek

gece

Ben bu konuyu nasil kacirdim, nasil gözümden kacmis  :-\
Mükemmel bir yazi, cok etkilendim. Arkadaslik paha bicilmez bir duygu gercekten...   alkis:) okey:)

zeytin

Çok güzel bir paylaşım. okey:)

gece

Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak. :embarassed:

zeytin

arkadaşım seni çokk seviyorum birazdan sendeyimmm   :-* :-*

ATAAN

Tamam Gelirken Cekirdek Almayi Unutma  :haha: Citleriz  :haha:

zeytin

pekii pijamalımı olsunn  :haha: :haha:

zeytin

pekii pijamalımı olsunn  :haha: :haha:

gece

Bende geliyorum Cetini yolla Zeytincim Kekte varmi Kek  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 09:17:26 ÖSBende geliyorum Cetini yolla Zeytincim Keke varmi Kek  :haha:

Kek yok yaa yumurta bitmmiş evde almayı unttum bugün maşşı yeni aldım daha gelirken hazırından alırım bekle beni Bilendırımla geliyorumm :haha: :haha:

NİLSENAM

ellerine sağlık ağbicim....alkis:)

arkadaşlarımı çok seviyorum......  alkis:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 09:19:38 ÖSKek yok yaa yumurta bitmmiş evde almayı unttum bugün maşşı yeni aldım daha gelirken hazırından alırım bekle beni Bilendırımla geliyorumm :haha: :haha:

Sen gelene kadar ben yaparim kek Cikolatali hemde  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 09:21:25 ÖSSen gelene kadar ben yaparim kek Cikolatali hemde  :haha:
limonlu yap ablacım limonlu çok güzel oluyoo... alkis:)

ATAAN

Siz Burda Sohbet Ediyormussunuz Duyduguma Göre  :zopa:  ;D