Almanyada kiralık ev bulmak

Başlatan facetoface, Ocak 24, 2009, 05:03:33 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

facetoface

arkadaslar kiralık ev bulmak icin yardımcı olursanız sevinirim özellikle almanyadaki arkadaslar icin sölüyorum. burda nasıl emlak.net sahibinden.com gibi siteler varsa orda bole siteler varsa isimlerini verebilirlerse sevinirim yada nasıl ev bulabilirim yardımcı olurlarsa cok sevinirim şimdiden tesekkurler...

rola

immobielenn sanırım googleye yaz emlak şirketı orda herşehirin evlerı var  bulursun

facetoface

tsk ederim orayı biliyorum baska yer varmı peki??

esma 41

Birde su linke tiklayin.

https://www.1a-immobilienmarkt.de/start_adwords.cfm?pid=76606&gclid=CKu5-v7-qpgCFQtJtAodcEdonw

Kiralik ev ariyorsaniz  : Haus a tiklayin
Kiralik Daire ariyorsaniz : Wohnung a tiklayin .

Kiralik : Miete

Euro yazan yere : ödeyebileceginiz veya düsündügünüz ev kirasi miktarini euro olarak yazacaksiniz :)

m² = metrekare

Zimmer : kac odali

Wohnung - yazan yerin hemen altina , oturmak istediginiz sehirin adini yazacaksiniz.

Son olarakta Immobilien suchen e tiklayin .

Eviniz hayirli olsun. :)

Takildiginiz bir Konu olursa , bana danisabilirsiniz.

ALLAH kolaylik versin.

esma 41

mub@rek

esma41' in verdigi adres' e belirttigi sekilde baktim. İlerleyen zamanlarda basimiza gelicek bir mevzuhat, bu ve benzeri sekillerde aradigimizi bulup faydalanmak isteyecegiz tabikide. Tesekkürler..

facetoface

Alıntı yapılan: esma 41 - Ocak 26, 2009, 02:52:18 ÖÖ
Basarilar dilerim.  :)
cok tesekkurler esma ama evlere bakacak kadar almancam var :) umarım işimize yarar

esma 41

Alıntı yapılan: facetoface - Ocak 28, 2009, 11:22:36 ÖS
cok tesekkurler esma ama evlere bakacak kadar almancam var :) umarım işimize yarar

Bende evlere bakacak kadar almancalari olmayan üyelere  yazdim say.
Taktir edersiiniz ki ,  burada almanca ögrenmek isteyen cok üyemiz var.

:)

hosibaba

sayın Esma nın verdigi linke bir tanede ben ekleyeyim Almanyanın en büyük portalı ev ,is ,egitim ,eglence, kısaca hemen hemen tüm sorularınıza
yanıt bulabileceginiz bir portal

EDIT

ich habe viele wertvolle anzüge gesehen die ohne menschen waren...
und ich habe viele ''menschen,, gesehen die ohne anzüge waren......
hosibaba

evgeni

jentzsch

Ben evi burdan bulmuştum.

www.immobilienscout24.de

missbeatrix88

eğer kısa süreli bakıyorsanız, bu site de yardımcı olabilir.. EDIT bu siteden dünyanın her yerinde günlük/ aylık oda ya da ev kraialaybiliyorsunuz..