Gazze' ye Yardim Kampanyasi...

Başlatan mub@rek, Ocak 28, 2009, 11:20:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

ATAAN Bey bu sorulariniza en kisa zamanda cevap vermeye calisacam.
Düsüncelerinizi bu kadar net yazdiginiz icin tebrik ederim.
Bakin cekinecek birsey yokmus  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 10:38:35 ÖSHele Davos Konusuna Hic Girmeyim Isterseniz...

Burda o konuya zaten girmeyin ;D

Sizi Davos sayfasina davet ediyorum...
   ;)

jentzsch

Ülkenın yarısı Israıl'e peşkeş cekılmısken...Ayrıca Israıl bugune kadar ılk defa yapmıhyor bu katlıamı..Ben kendımı bıldım bılelı ısraıl top tufek,fılıstın tas sopa.. Bugune kadar bu adamların elını sıkıyorsan yıne sıkacaksın. Yiyen yesın kardesım bu numaraları.Umrumda bıle degıl. Gözünü acmayan mılletın okumayan arastırmayan bılmeyen cahıllerın tepesıne bıneceksın.Ulkede bu hale gelır sonra.Hıc uzulmuyorum...

mub@rek

Gazze yardimlarinizi bekliyor, gelecegimiz olan cocuklar icin sizde bir gül uzatiniz.

ATAAN

Gülümüzü Uzattik Cocuklara Mübarek Sen Merak Etme  okey:)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 06, 2009, 09:57:05 ÖS\nGazze yardimlarinizi bekliyor, gelecegimiz olan cocuklar icin sizde bir gül uzatiniz. \n
\n\n okey:) okey:) okey:)

fuchs

Kusura bakmayin ben hic inanmiyorum bu yardimlarin yerine ulastigina ister darilin ister gücenin

mub@rek

Alıntı yapılan: fuchs - Mart 09, 2009, 02:48:20 ÖSKusura bakmayin ben hic inanmiyorum bu yardimlarin yerine ulastigina ister darilin ister gücenin

Darilmak gücenmek degil. Yani Allah affetsin artik.
Biraz' da niyet önemli aslinda ama tabiki maddi yardim konusunda güvenirlilik' te sart! Allah bu islerle ugrasanlarin görevlerini layikiyle yapmayi nasip etsin. Kul hakkiyla Ahiret' te kimseyi yüzlestirmesin..