Özür Dilerim Mesajlari

Başlatan gece, Ocak 29, 2009, 09:59:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 11:37:49 ÖS
Bizim eski mahallede bir komsu vardi ben kücükken kadinin tavugunu bisikletimle yanlislikla carpmistim, o zırto' da öldü. Ta da beni buldu oysa ben hafifce dokundurmustum. O teyzeden özür dilerim, ne sehittir ne gazi gitti bizim niyazi olayi gibi birsey oldu..  ::)
:haha: :haha: :haha: :haha: alemsin yaa.... :haha:

mub@rek

SEVGI-40

kendime bosyere bukadar iskence yaptigim icin kendimden özürdiliyorum

:cryla: :cryla: :cryla:

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 04, 2009, 10:42:37 ÖÖ
kendime bosyere bukadar iskence yaptigim icin kendimden özürdiliyorum

:cryla: :cryla: :cryla:

Bir daha yapma döverim hee.. :)

Benimde özür dileyecegim biri daha aklima geldi, nasil anlatsam bilemiyorum ama özür dileyeyim ben en iyisi.
Yine kücükken bizim bir bakkal vardi, biz 3 arkadastik, bakkal' a girdik kimse yok, raftaki cukulatalar cok güzeldi, ben cok cukulata severim, Arkadaslar alamazsin diye gaz verdi, bakkal amca hala ortalarda yoktu, sonra ben cukulata rafina dogru yürüdüm (...) devami malüm hic anlatmama gerek yok. Ama yinede sonunu merak edenler icin söyliyim ben, Tam rafin önüne geldim bakkal amca buyurun genclerrrr diye bögürdü korkudan az daha bayilacaktim. :)))

kirsehir7

özür dilerim canim bidenem kalbimin kirginligini sana yansitip seni üzdügüm icin  :-* :-*

seni cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm  :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 04, 2009, 04:21:11 ÖS
özür dilerim canim bidenem kalbimin kirginligini sana yansitip seni üzdügüm icin  :-* :-*

askimmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim ya sen benim canimsin biliyodum bana dayanamiycani   alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

bende seni cok aam cok sevioyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 04, 2009, 04:22:44 ÖS
askimmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim ya sen benim canimsin biliyodum bana dayanamiycani   alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

:haha: :haha: :-* :-*

SEVGI-40

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 04, 2009, 04:21:11 ÖS

AYYYYYYYYYYYYYY COK SEVINDIM YAAA  yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:)

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 04, 2009, 04:22:44 ÖS
askimmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim ya sen benim canimsin biliyodum bana dayanamiycani   alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

:-* :-* :-* :-* alkis:) alkis:)

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 11:53:01 ÖÖ
Bir daha yapma döverim hee.. :)

Benimde özür dileyecegim biri daha aklima geldi, nasil anlatsam bilemiyorum ama özür dileyeyim ben en iyisi.
Yine kücükken bizim bir bakkal vardi, biz 3 arkadastik, bakkal' a girdik kimse yok, raftaki cukulatalar cok güzeldi, ben cok cukulata severim, Arkadaslar alamazsin diye gaz verdi, bakkal amca hala ortalarda yoktu, sonra ben cukulata rafina dogru yürüdüm (...) devami malüm hic anlatmama gerek yok. Ama yinede sonunu merak edenler icin söyliyim ben, Tam rafin önüne geldim bakkal amca buyurun genclerrrr diye bögürdü korkudan az daha bayilacaktim. :)))
:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

tamam gülüyorum zaten bak... ----> :haha: :haha: :haha: yaril:)

zeytin

Hayal kırıklığına uğratıığım herkesten özür dilerimmmm

...mystery...

üzdüğüm herkesten özür dilerim...

(beni üzenler hariç >:( çok acımasızım biliyorum normalde böyle değilim ama damarıma basıyolar çok sinirlendiren ve gerçekten kıranlardan özür dilemiyorum banane... ;D )