Özür Dilerim Mesajlari

Başlatan gece, Ocak 29, 2009, 09:59:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Beni üzmeseydiniz bende sizi üzmezdim ve yolumuza devam ederdik  angry:)

kirsehir7

özür diliyorum senden hemde cok degmeyen biri icin seni birakip cekip gittigim icin

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 06, 2009, 09:19:53 ÖSözür diliyorum senden hemde cok degmeyen biri icin seni birakip cekip gittigim icin
:-[ :-[ :-[

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 06, 2009, 09:19:53 ÖSözür diliyorum senden hemde cok degmeyen biri icin seni birakip cekip gittigim icin

:embarassed: :embarassed: :embarassed:

SEVGI-40

haytimdaki herseyi kendi ellerimle mahv ettim.kendimden cok özürdilerim  :cryla: :cryla:

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 01:01:25 ÖÖhaytimdaki herseyi kendi ellerimle mahv ettim.kendimden cok özürdilerim  :cryla: :cryla:

bide bizi üzenler böyle özür dilese askim yaa  :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 01:01:25 ÖÖhaytimdaki herseyi kendi ellerimle mahv ettim.kendimden cok özürdilerim  :cryla: :cryla:
yaa yapma sevgi böylee... :embarassed: :embarassed:

SEVGI-40

SEVGI-40

...mystery...

zeytin

hastaneye giderken düşündüm lisedeki bir arkadaşımla çok kötü dalga geçip kalbini kırmıştık.Benle yakındı herşeyini bana anlatıyodu.Ama  ozamanlar işte sınıftakiler takılınca bende takıldım.Çok ağlamış hatta disiplinlik olcaktık nerdeyse.daha sonra çok kızdım ona küsmüştük.Aklıma geldi ya aynı duruma ben düşseydim.Arkadaşım senden çok özür dilerim.Her nekadar bilmesende . :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 09, 2009, 06:56:23 ÖShastaneye giderken düşündüm lisedeki bir arkadaşımla çok kötü dalga geçip kalbini kırmıştık.Benle yakındı herşeyini bana anlatıyodu.Ama  ozamanlar işte sınıftakiler takılınca bende takıldım.Çok ağlamış hatta disiplinlik olcaktık nerdeyse.daha sonra çok kızdım ona küsmüştük.Aklıma geldi ya aynı duruma ben düşseydim.Arkadaşım senden çok özür dilerim.Her nekadar bilmesende . :embarassed:
yaaa kötü olmuş ama... :-[ :-[

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 09, 2009, 07:04:37 ÖSyaaa kötü olmuş ama... :-[ :-[

ya:) ya:)  Arkadaşımı birdaha görme umudumda yok ah bir görsem.Ondan  gerçektende özür diliyorum.

gece

ISTEMEDEN KIRDIGIM, CANINI YAKTIGIM COK SEVDIGIM BIRINDEN COK ÖZÜRDILERIM...

şinasi

Bilerek,bilmeyerek her kimi incittiysem özür dilerim.

...mystery...

ben özür dilemem... ;D ;D dilerim ama haksız olursam... :) ama şimdilik özür diliceğim kimsem yok... :)

zeytin

özür dilerim anne yalan dediğim için ama gidemezdiim doktoraa tickoff:)