Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 18, 2009, 07:56:31 ÖSkızım Rob'u kaptılar napıcan onun yanında...  Kris kaptı Rob'u..

sen Edward'a git(öyle biri varsa...  sonrada Bill'e...
umrumda değill... ben onu öyle olarak değil bir arkadaş ya da bir kardeş gibi seviyorum..Bu yüzden isterse 100 karısı olsun önemsiz  ;)  ;D Edward'a gelince eğer sihirli peri varsa o da vardır  ;) vee Bill en son onu seçmemin sebebi zaten belli açıklama yapmıcam  ;D

zeytin

.ARKADAŞLAR BİRKAÇGÜNDÜR SORUNLARIM VARDI.bİLİYORUM BENİM İÇİN ÇAK DUA ETTİNİZ.AMA YOLUN SONU GELMİŞTİ VE SONUÇ OLUMSUZ OLDU ÇOK KIRILDIM BELKİ ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU.BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM.BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM.HERKESE ÇOK TEŞŞEKKÜR ETTİM.AMA ÇOK İYİ OLCAM HEMDE ÇOKKKKKKKKK.BENİM İÇİN ALMANYA OLAYI BAŞLAMADAN BİTTİ AMA BU SİTEYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM.HERZAMAN BURALARDAYIM :)HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM  :-*

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 11:13:57 ÖÖ.ARKADAşLAR BİRKAÇGÜNDÜR SORUNLARIM VARDI.bİLİYORUM BENİM İÇİN ÇAK DUA ETTİNİZ.AMA YOLUN SONU GELMİşTİ VE SONUÇ OLUMSUZ OLDU ÇOK KIRILDIM BELKİ ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU.BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM.BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM.HERKESE ÇOK TEşşEKKÜR ETTİM.AMA ÇOK İYİ OLCAM HEMDE ÇOKKKKKKKKK.BENİM İÇİN ALMANYA OLAYI BAşLAMADAN BİTTİ AMA BU SİTEYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM.HERZAMAN BURALARDAYIM :)HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM  :-*

Hayat devam ediyor. Dil ögrenmenin ne zarari olur sen yoluna devam et canim kendin icin birseyler yap.
Senin icin Allahtan Hayirlisini diliyorum.  :angel: :angel: :angel:
Burda bizlerle olucan icin sevindim.

Hayat kime ne zaman, ne verir bilinmez
Bazen, kederlerin pesinden sevincler
Bazen, Cosku zannettigin, Hüzünler
Incinmislikler gömülmmeli ki
Yasamak kendimizce, birazcikda bencilce
Ve hissedebilmek ,
Sen Önmelisin, duygusunu Benligimizde...

GeCe

zeytin

:cryla: :cryla: :cryla:

çok çok çok çok güzel şiir ve sözlerin için çok teşekkür ederim

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 11:38:07 ÖÖ:cryla: :cryla: :cryla:

çok çok çok çok güzel şiir ve sözlerin için çok teşekkür ederim

Rica Ederim ama üzül diye yazmadim  :-[

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 11:13:57 ÖÖ.ARKADAŞLAR BİRKAÇGÜNDÜR SORUNLARIM VARDI.bİLİYORUM BENİM İÇİN ÇAK DUA ETTİNİZ.AMA YOLUN SONU GELMİŞTİ VE SONUÇ OLUMSUZ OLDU ÇOK KIRILDIM BELKİ ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU.BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM.BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM.HERKESE ÇOK TEŞŞEKKÜR ETTİM.AMA ÇOK İYİ OLCAM HEMDE ÇOKKKKKKKKK.BENİM İÇİN ALMANYA OLAYI BAŞLAMADAN BİTTİ AMA BU SİTEYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM.HERZAMAN BURALARDAYIM :)HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM  :-*

canım senin adına çok üzüldüm.......biraz zaman lazım zamanla herşey yoluna girer.......senin için hayırlısı neyse o olsun......sıkma canını herşeyde bir hayır vardır... :embarassed: :embarassed: :-*

şinasi

Zeytinciğim senin adına inan çok üzüldüm ama hayat sadece almanya değil kardeşim.Emin ol yaşın ilerledikçe bu dünyadaki hiç birşey içinüzülmeğe değmezmiş diyeceksin.Takma kafana şapkadan başka bir şey.

zeytin

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 19, 2009, 01:09:23 ÖSZeytinciğim senin adına inan çok üzüldüm ama hayat sadece almanya değil kardeşim.Emin ol yaşın ilerledikçe bu dünyadaki hiç birşey içinüzülmeğe değmezmiş diyeceksin.Takma kafana şapkadan başka bir şey.

çok teşekkür ederim Şinasi Bey  :angel: :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 11:13:57 ÖÖ.ARKADAşLAR BİRKAÇGÜNDÜR SORUNLARIM VARDI.bİLİYORUM BENİM İÇİN ÇAK DUA ETTİNİZ.AMA YOLUN SONU GELMİşTİ VE SONUÇ OLUMSUZ OLDU ÇOK KIRILDIM BELKİ ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU.BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM.BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM.HERKESE ÇOK TEşşEKKÜR ETTİM.AMA ÇOK İYİ OLCAM HEMDE ÇOKKKKKKKKK.BENİM İÇİN ALMANYA OLAYI BAşLAMADAN BİTTİ AMA BU SİTEYİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM.HERZAMAN BURALARDAYIM :)HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM  

canim  benim yaa insAllah en kisa zamanda bu sorunun altindan kalkarsin.
ALLAH senin icin herseyin hayirlisini versin. bütün dileklerimiz seninle
 :-* :cryla:

zeytin

Amin kalkacağıma inanıyorum zaten çok saoll. :-* :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 18, 2009, 10:27:48 ÖSumrumda değill... ben onu öyle olarak değil bir arkadaş ya da bir kardeş gibi seviyorum..Bu yüzden isterse 100 karısı olsun önemsiz  ;)  ;D Edward'a gelince eğer sihirli peri varsa o da vardır  ;) vee Bill en son onu seçmemin sebebi zaten belli açıklama yapmıcam
iyi sen bilirsin ben öylesine söylemiştim... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 18, 2009, 04:15:38 ÖSbeni bi süreliğine şöyle sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yere gönderirmisin "Vize Perisi" ...kafamı dinlemek istiyorum da... alkis:) mümkünse şöyle günlük güneşlik sakin güzel bir ada olsun...

vize perisiiiiiiiiiiiiiii alkis:) alkis:) :-[

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 10:24:17 ÖS--> Sihirli degnegim olsaydi dilecebilecegim ilk sey, hicbir sey olurdu.

Seninle her sey güzel, sihirli degnege gerek yok ki,

Benim Melegim varken... :angel:
ASKIMMM BENIM  :-*

NİLSENAM