Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 07, 2009, 10:14:59 ÖShmmm... ;D  profilde şey var "görünen adınız" diye bir bölüm oraya yazınca orda çıkıyo... olduğu yerde şey "kimlik bilgisi"ne girdiğin zaman orda bi yerlerde...

;D :-* okey:)

...mystery...

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 11:39:26 ÖS
Perilerim, yarin sizinle bir görüselim,
Gelmez oldunuz artik buraya
Bakin cigerlerim,
;D Degneklerinizi toplayiveririm  ;D

Ben burdayımm

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Şubat 07, 2009, 05:48:12 ÖSSevgicim is yerinde aglama yasagi koymayi pilanliyorum ne dersin canim  kur;) :zopa:
tmm derim  :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 07:38:02 ÖStmm derim  :cryla:
bak mutluluk perisini çağırırım aşk perimiz... ;) üzülme sen... :-* hem aşk perileri üzülmezki... :-[

zeytin

titreşim olınmiştir Gizemcim Bu Sevgiye artık dayak lazım ağlama diyoruz ağlıyo bare dayak atalımda ağladığı işe yarasın aaaa kızmaya başlıycam ama artıkk.Burda kimse ağlayamaz.Sevgicim ağlama hayatım artık valla ağlamaktan eridin be kuzum  :embarassed: :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 09, 2009, 06:39:08 ÖStitreşim olınmiştir Gizemcim Bu Sevgiye artık dayak lazım ağlama diyoruz ağlıyo bare dayak atalımda ağladığı işe yarasın aaaa kızmaya başlıycam ama artıkk.Burda kimse ağlayamaz.Sevgicim ağlama hayatım artık valla ağlamaktan eridin be kuzum  :embarassed:

ya:) alkis:) :embarassed:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 09, 2009, 09:35:19 ÖSalkis:) alkis:)

( :'( ) yapsam naparsın.... :haha:

Ömründe görmediğin bir voltla titreşime girersin benden demesiiii :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 11:39:26 ÖS
Perilerim, yarin sizinle bir görüselim,
Gelmez oldunuz artik buraya
Bakin cigerlerim,
;D Degneklerinizi toplayiveririm  ;D

bende burdayım PERİLİÇEM...... :) :)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 11, 2009, 01:17:14 ÖSbende burdayım PERİLİÇEM...... :) :)

Perilicemmi ayy cok güzelmis bu Söz Tesekkür ederim  ;) alkis:)