Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

gece

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 04:07:31 ÖÖ
Almanca Perim :
Valla cok mesgul ama ugrarsa su almancayla ilgili bir cip falan diliycem kendisinden. Baska türlü olmiycak ya  ;D

Hala bekliyorum ;D

NİLSENAM

oreda

...mystery...

Şiir Peri'm senden "Mutluluk ve Hüzün"ü birleştiren bir şiir rica edebilir miyim ;D

şinasi

...mystery...

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 26, 2009, 03:35:56 ÖSşiir Peri'm senden "Mutluluk ve Hüzün"ü birleştiren bir şiir rica edebilir miyim ;D
ama şiir Peri'm şiirim?? :-[

gece

...mystery...

aslında o şiir tam bizlik olurdu.. :) dengesiz ve karışığız ya.. :-[ o şiiri istediğim günde öyle karışıktı ruh halim o yüzden.. :-\

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 30, 2009, 04:16:34 ÖSaslında o şiir tam bizlik olurdu.. :) dengesiz ve karışığız ya.. :-[ o şiiri istediğim günde öyle karışıktı ruh halim o yüzden.. :-\

Su an ben öyleyim ama ifade edemiyorum

...mystery...

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: gece - Mart 16, 2009, 04:07:31 ÖÖBu gece, gece demiyelim sabaha karsi bir ton istegim var Perilerimden :

Vize Perim Ataan :Senden dilegim, Tatil icin Tavsiye edebilicegin bir yer birde Vize istiyorum , mümkünse cok sesiz bir yer olsun ...

Almanca Perim :
Valla cok mesgul ama ugrarsa su almancayla ilgili bir cip falan diliycem kendisinden. Baska türlü olmiycak ya  ;D

Simdilik bu kadar, cok olamadim insAllah...
  :-\

Bekliyoruz Hala bakalim ;D

...mystery...

mub@rek

Bu perilik olayi iyi hos ama ben galiba görünmüyorum artik. Saka maka gecen annemin yaninda 2 dk yürüdüm ne yapiyorsun demedi bile. Enteresan seyler oluyor demedi demeyin...  

Ben galiba melek oluyorum.. :angel: :D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 05, 2009, 06:08:35 ÖSBu perilik olayi iyi hos ama ben galiba görünmüyorum artik. Saka maka gecen annemin yaninda 2 dk yürüdüm ne yapiyorsun demedi bile. Enteresan seyler oluyor demedi demeyin...  

Ben galiba melek oluyorum.. :angel: :D
ya mübarek bu halde bile güldürdün ya beni ne diyim sana  :haha: :haha: