Almanca Full gramer Almanca test cd si

Başlatan hanifi, Şubat 05, 2009, 07:04:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanifi

Arkadaslar Gramer ile ilgili A dan Z ye ihtiyacınız olan bütün bilgileri hem ögretiyor hem test
ediyor bazı konu ve bölümlerde size mp3 formatında sesli eslik ediyor akonu anlatımları cok sade olup
A1 düzeyindeki herkesin anlayacagı bir lisanla Almanca olarak Huber tarafından Uebungs Grammatik CD'si olarak  hazırlanmıstır
CD orjinali IMG formatında olup ben bunu sizler icin kurulumu kolay bir hale getirdim linkleri indirdikten sonra winrar ile sabit
diskinize cıkartın cıkan dosya icerisinde install exe ye cift tıklayarak uygun bir yere kurun  masa üzerinde 
Uebungs Grammatik CD simgesini göreceksiniz  cift tıklayıp programı baslatın acılan sayfaya herhangi bir kullanıcı adı girin
devamı tıklayın acılan sayfada işaretleri tıklayarak konulara testlere giris yapabilirsiniz ve konuları yazıcıdan cıkartabilirsiniz

Hepinize kolay gelsin

Bu CD yi bize kazandıran sayın hosibaba'ya tesekkürlerimizi sunarız

Linkler 05 subat 2009 itibarı ile 3 ay aktiftir

gece

Emeginize Saglik...
Tesekkürler hosibaba va Sayin hanifi. okey:) okey:)

hanifi

Ben almanca ögrenmek istiyorum diyen herkese lazım sayın gece

gece

Alıntı yapılan: hanifi - Şubat 05, 2009, 07:21:18 ÖSBen almanca ögrenmek istiyorum diyen herkese lazım sayın gece

Katiliyorum Sayin hanifi ...  okey:)

hosibaba

Alıntı yapılan: hanifi - Şubat 05, 2009, 07:04:01 ÖS\nArkadaslar Gramer ile ilgili A dan Z ye ihtiyacınız olan bütün bilgileri hem ögretiyor hem test \nediyor bazı konu ve bölümlerde size mp3 formatında sesli eslik ediyor akonu anlatımları cok sade olup \nA1 düzeyindeki herkesin anlayacagı bir lisanla Almanca olarak Huber tarafından Uebungs Grammatik CD'si olarak  hazırlanmıstır\nCD orjinali IMG formatında olup ben bunu sizler icin kurulumu kolay bir hale getirdim linkleri indirdikten sonra winrar ile sabit \ndiskinize cıkartın cıkan dosya icerisinde install exe ye cift tıklayarak uygun bir yere kurun  masa üzerinde  \nUebungs Grammatik CD simgesini göreceksiniz  cift tıklayıp programı baslatın acılan sayfaya herhangi bir kullanıcı adı girin \ndevamı tıklayın acılan sayfada işaretleri tıklayarak konulara testlere giris yapabilirsiniz ve konuları yazıcıdan cıkartabilirsiniz \n\nHepinize kolay gelsin \n\nBu CD yi bize kazandıran sayın hosibaba'ya tesekkürlerimizi sunarız\n\n\n\n\n\n\nLinkler 05 subat 2009 itibarı ile 3 ay aktiftir \n
\n\n\n\n\n

sayilmaz

teşekkürler hanifi ve hosibaba emeğiniz ödenmez clap:) alkis:) alkis:)

ikenar

ondeeer

linkler ölmüş yenileyebilecek arkadaş yok mu.. ?

Sahjn

sanem

ya tazelense linkler  arkedisler

endoplazmikretikulum

ne cabuk ölmüş bu lınkler :?

endoplazmikretikulum

:))
ölmesinler ama yaa
elinde olan biri varsa
yenilerse faydalı olur

lale42

Yazık,geç mi kaldık şimdi, tekrar aktive edilemez mi? Bitte!

edwozpl

linkler ölü lütfen yenileyebilir misiniz???