Merhabalar Basim Dertte Ne olur Ceviri Yaparmisiniz!

Başlatan sena34, Şubat 09, 2009, 02:12:13 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sena34

Öncelikle Merhabalar Ben 21 Yaşında istanbuldan Tüm arkadaşlara Saygılarımı Sunuyorum.
Bi firmayla ilgili bi işim oldu ve karşılıgında suçlandım ve bu çeviriyi yapamazsam hiçbir sonuca varamıycam ve kendimi aklıyamıycam.Çok yatırım yaptım ve şuan zordayım Ne olursunuz Çeviri için yardım edin Nekadar Minettar olacagımı Tahmin bile edemezsiniz.şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
----
Sayın yetkili kişi

öncelikle Sayğılarımı sunar büyük bir sorunla karşı karşıya kaldıgımızı ve bu yönde sizden önce gerekli yetkililerle irtibat kurmuş bulunmakta son çare olarak sizinle iletişim kurmaya karar aldığımı bildirmek isterim.

Birçok emek harcadım vede paralarımı yatırdım.eger sisteminiz saglam ve yönetimi bilinçli olsaydı dahada emek ve para yatırmaya kararlıydım nitekim üretilen komplolar ve şikeler yüzünden hem emeklerimizden oluyor hemde paralarımızdan.

Biz kaliteli ve seviyeli bir kitleyiz ancak yetkililerinde görevlerine sadık ayrımcılık yapmadan ve konularında uzman kişiler olmadıkları kanısındayız!
Sizlerin Sunmuş oldugu bu güzel hizmetin dahada gelişebilmesi için büyük yatırımlar yapmayı düşünen ve yapan bende dahil olmak üzere birçok arkadaşımız yakın dostlarımız bulunmaktadır.

Benim başıma gelen olay bir komplodur ve birçok arkadaşımında başına malesef aynı olay gelmiştir ve komploya kurban gitmişlerdir.!
Görevlerinde uzman olmayan yetkililer tarafından iyi degerlendirlmedigi ve analiz edilmediginden dogrudan suçlu olarak kabul edilmiştir halbuki milyarlarını bagışlayan bir kişinin bu denli haksızlıga ugraması büyük hayal kırıklıgıdır.

Benim başıma gelen olay sahte resim photoshop ile yaratılmış bir düzmeceden ibarettir.
Haklı oldugumu ispatlamak için resmin sahte olduguna dair kanıtları bulmuş durumdayım ancak yetkililere ilettigimde gerekli incelemeyi yapmadıklarından dolayı halen suclu oldugumu bana beyan etmis bulunmaktadırlar.!

Size Sunacagım Örnek Benim Karalayan Resmin Orjinalidir ve Yetkililer tarafından bana iletilmiştir.Ve yetkili kişilerde de bir orjinali daha bulunmaktadır.

Noktalama : işareti ile yazilan karakter yazi arasindaki ölçü degerine bakınız!
Orjinali standart karakter ölçüsü (5,2 pixel) iken.Buradaki beni suçlu duruma düşüren resimdeki deger (6,2 pixeldir)
Böyle birşeyi benim yazmam söz konusu degildir! Yaziya başlamadan önce boşluk bıraksanız dahi!. (6,2 pixel) degerlerini elde edemezsiniz bu sadece oynama ile yapilacak birşeydir.!
----
e-postama yetkili tarafindan gönderilen resim'i analiz ederek Buldugum kaniti sunuyorum. ve hiçbir yetkilinin ilgilenmedigini iyi analiz etmediklerini bildirmek isterim!

Emin Olunki Yapmadıklarımızdan Bizi Sorumlu tutmadıgınız vakit.Disiplinli ve Uzman Kadroyla.
Güvenilir Haksızlıkların olmadıgı bir ortam,  yarattıgınız Sürece yatırımlarımızın Artacagını ve daimi olacagını bildirmek isterim.

SAYGILARIMLA.....

--------

Ne olursunuz Cevirin okadar zor durumdayimki anlatamam.Bana yardım edin lütfen